Biftec tartar de vită, o rețetă pe gustul grumanzilor
Publicat pe 16.11.2017 la 14:50 Actualizat pe 16.11.2017 la 16:10
Iata cum se prepara un biftec tartar.
”Este un lucru pe care îl facem pentru prima oară la noi în emisiune și chiar aveam un apetit mare. Este vorba despre un tartar de vită!”, a spus Vlad Gherman, în deschiderea emisiunii Don Apetit, pe care o puteți urmări doar la Happy Channel, de luni până miercuri, de la ora 12.30.
Fără alte intorduceri, iată ce ingrediente folosește chef Mihai Toader atunci când prepară un biftec tartar:
- carne de vită (mușchi), tocată la cuțit
- condimente
- capere
- ou de prepeliță
- muștar boabe
- ketchup
- ceapă roșie
- castraveciori murați
- paprika
- maioneză
- busuioc
Care sunt secretele unui biftec tartar reușit și cum se prepară, dar și care este istoria acestui preparat puteți afla din clipul alăturat.