Bombonele cu nucă de cocos: desertul potrivit pe masa de sărbători
Publicat pe 23.09.2016 la 13:40 Actualizat pe 25.09.2016 la 13:40
Vlad invata sa faca bomboane cu nuca de cocos. Unt, zahar pudra, nuca de cocos, lapte praf, lapte condensat si alune de padure...acestea sunt ingredientele minune de care s-a folosit.
A douăsprezecea ediție Happy Day vine cu o delicatesă greu de refuzat. În cardul emisiunii Happy Food, Vlad aduce în casele telespectatorilor, secretul pentru bomboanele cu nucă de cocos.
Unt, esență de vanilie, zahăr pudră, nucă de cocos, lapte praf, lapte condensat și alune de pădure...acestea sunt ingredientele minune de care Vlad și Olguța Iliescu s-au folosit pentru a pregăti bomboane cu nucă de cocos. Nu este deloc complicat, toate aceste ingrediente regăsindu-se într-un singur bol și nu ai nevoie de sursă de căldură. O rețetă simplă, rapidă ce dă numai bine pe masa de sărbători.
Pentru a afla cum se prepară bombonelele cu nucă de cocos și cum au ieșit, urmărește videoclipul de mai sus.