Carla Alina Buleanu, femeia care îmbină dragostea pentru animale și copii în cel mai inedit mod. Jurnalista spune povestea cățelușei sale Happy

Publicat pe 21.09.2021 la 17:45 Actualizat pe 21.09.2021 la 17:44

Carla Alina Buleanu, jurnalist și psihoterapeut, este femeia care a decis să-și continue cariera în presă, dar să ofere și ajutor copiilor cu nevoi speciale. Happy, cățelușa ei, este ființa care a reușit să o îndrume spre această carieră. Carla a acordat un interviu pentru show-ul CulTour.

Carla Alina Buleanu și Alexandra Gherman stau pe bancă în parc alături de cățelușa Happy

Carla Alina Buleanu discută cu Alexandra Gherman într-un nou episod CulTour

TV Happy

În ediția de marți, 21.09.2021, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman o aduc în fața telespectatorilor pe Carla Alina Buleanu, femeia care a decis să facă o schimbare în carieră la vârsta de 30 de ani.

"Astăzi la CulTour facem cunoștință cu Carla Alina Buleanu și cu Happy, cățelușa ei”, începe Cristina Ciobănașu.

Carla Alina Buleanu este jurnalist, asta dacă ne luăm după facultatea pe care aceasta a terminat-o, dar și după profesie, dar este și psihoterapeut, carieră pe care a îmbrățișat-o mult mai târziu în viață.

“Carla este o tânără cu un suflet minunat pentru care fericirea vine din binele pe care îl face pentru cei din jur și totul a început cu Happy”, declară Criss.

Carla Alina Buleanu, de la meseria de jurnalist la cea de psihoterapeut

“Carla are o carieră în jurnalism, dar de când a apărut cățelușa ei și-a descoperit adevărata vocație care îmbină perfect dragostea pentru animale și cea pentru copii”, spune și Vlad Gherman.

„Cele două fac echipă în terapia asistată de animale și au ajutat de-a lungul timpului zeci de copii cu probleme. Pe lângă asta, Carla este și fondatoarea unui ONG care salvează zilnic viețile cățelușilor abandonați”, continuă Criss.

Alexandra Gherman a stat de vorbă cu Carla Alina Buleanu și astfel a reușit să afle toate secretele unei meserii făcute din plăcere.

“De când ți-am aflat povestea mi-am dorit foarte tare să te cunosc și să vorbim despre ceea ce faci tu pentru că mi se pare minunat”, a declarat Alexandra Gherman.

Carla începe povestea stând alături de Happy, cățelușa ei, cea care a făcut-o să-și dorească meseria de psihoterapeut. Aceasta spune că în facultate și-a dorit să devină o a doua Andreea Esca, la fel ca toate celelalte fete care au ajuns pe băncile facultății de jurnalism.

Carla Alina Buleanu, despre cățelușa Happy

Cu toate acestea, Carla Alina Buleanu nu a intrat în lumea știrilor, însă nu a părăsit cariera de jurnalist.

Aceasta a fost pe rând om de PR, marketing și ulterior a intrat în industria muzicală, acolo unde a și rămas până în prezent. Deși practică aceeași meserie și o face cu drag, Carla este și psihoterapeut, meserie pe care a început să o practice după vârsta de 30 de ani.

Carla Alina Buleanu spune că a făcut cunoștință cu Happy, cățelușa ei, acum 8 ani. Când a început să lucreze de acasă, fata s-a hotărât să își ia un câine pe care și l-a dorit din adolescență.

"Ai luat-o de pui", spune Alexandra Gherman.

Carla spune că nu se aștepta în primul rând ca Happy, Golden Retriever-ul de care s-a îndrăgostit, să fie fetiță, ceea ce a surprins-o în mod plăcut. De asemenea, pe când cățelușa avea trei ani, jurnalista cu visuri mărețe a descoprit terapia asistată pentru animale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Care a fost momentul în care ți-ai dat seama că happy este câinele potrivit pentru un astfel de job?”, întreabă Alexandra Gherman.

Carla Alina Buleanu și Happy ajută împreună copiii cu nevoi speciale, însă abilitățile de care cățelușa a dat dovadă pe parcursul timpului au făcut-o pe stăpână să își dea seama că un animal este mai mult decât un prieten foarte bun.

În articolul

Carla Alina Buleanu, femeia care îmbină dragostea pentru animale și copii în cel mai inedit mod. Jurnalista spune povestea cățelușei sale Happy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x