Ce ziceți de o porție de macarons... negre cu umplutură de zmeură? Iată cum se prepară irezistibilul desert
Publicat pe 07.11.2017 la 14:06 Actualizat pe 07.11.2017 la 17:41
La Don Apetit poti afla cum se prepara macarons.
Macarons, acele prăjiturele multicolore, apărute în Italia, reprezintă un desert căruia cu greu îi poți rezista. Le știți cu toții: sunt roz, galbene, verzi, albe... dar și negre. Care este istoria lor și cum se prepară, Don Apetit a aflat de la Flavian Dobre, renumitul Master Pastry Chef. Însă, de data aceasta, Vlad Gherman, gazda emisiunii difuzată la Happy Channel de luni până miercuri, de la 12.30, nu doar a privit cum se prepară, ci a și muncit din greu la ele.
Ingrediente:
- Ouă
- Făină de migdale
- Zahăr pudră
- Zahăr tos
- Apă
- Cacao ebony
- Colorant liposolubil
- Zmeură
Cum se prepară și care sunt secretele unor Macarons perfecte aflați din clipul de mai jos.