Cheesecake necopt cu ananas, vedeta sezonului rece
Publicat pe 02.02.2017 la 15:17 Actualizat pe 04.02.2017 la 09:36
Isabela Dobrin si Vlad va invita la ceva dulce si usor de preparat: cheesecake necopt cu ananas
Isabela Dobrin, de la isabelacusine.eu, a venit din nou la Happy Food. De data aceasta cu o rețetă de cheesecake fără coacere, cu ananas.
”Am folosit ananas, pentru că zmeura nu este în sezon acum, iarna, iar ananasul e foarte ok”, explică Isabela alegerea făcută.
”Eu sunt foarte curios, pentru că ador cheesecake-ul, dar îl știu doar pe cel copt”, adaugă Vlad.
Cei mai mulți cunosc varianta coaptă a cheesecake-ului, dar asta nu înseamnă că nu avem motive să încercăm rețete noi, mai ales că se pregătesc atât de ușor. Nu trebuie să fii expert în ale gătitului pentru a pune în practică rețeta asta.
Ingrediente:
- Biscuiți
- Unt
- Ananas
- Foi de gelatină
- Miere
- Cremă de brânză
- Smântână dulce
- Frișcă lichidă
Pregătește și tu această rețetă de cheesecake si surprinde-i pe ai tăi. Uite cât de ușor se prepară, vizionând videoul de mai sus.