CulTour 2021: Amintiri din copilărie cu Ioana Abur. Cum a început pasiunea pentru actorie a vedetei

Publicat pe 21.10.2021 la 11:20 Actualizat pe 21.10.2021 la 18:05

În emisiunea CulTour de astăzi, Criss și Vlad o aduc în fața telespectatorilor pe Ioana Abur, actrița din “Adela”. Aceasta spune amintiri din copilările și își aduce aminte cum a început pasiunea ei pentru actorie.

Ioana Abur poartă o rochie albă și are părul desprins

Amintiri din copilărie cu Ioana Abur.

Instagram

“În ediția de astăzi, stăm la povești cu una dintre colegele noastre preferate, actrița Ioana Abur”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu ne aduc povești din copilărie, dar și amintiri frumoase de pe vremea când Ioana Abur visa să devină actriță.

Ioana Abur este vedeta care o interpretează pe Ana Maria în serialul “Adela”. Aceasta a reușit de-a lungul timpului să se afirme în lumea cinematografiei grație talentului de care a dat dovadă, dar și muncii asiduee.

Amintiri din copilărie cu Ioana Abur la CulTour

Ioana Abur își aduce bine aminte că atunci când era mică și se gândea ce și-ar dori să se facă atunci când va fi mare, răspunsul era fără doar și poate „actriță”. Oricât s-a gândit de-a lungul timpului și a încercat să rememoreze clipele, aceasta știe doar că actoria a pasionat-o dintotdeauna.

“Copilăria mea a fost la Sighișoara, în casa bunicilor.”, spune Ioana Abur.

Deși nu s-a născut acolo, actrița își amintește cu plăcere de momentele pe care le petrecea alături de bunica ei care întotdeauna a reușit să aducă mai aproape de lumea poveștilor. Acum, după ce casa celor dragi a fost vândută, iar bunicii au trecut în neființă, Ioana Abur recunoaște că nu mai poate vizita acele locuri fără a nu fi puțin nostalgică.

“Dintotdeauna am vrut să fiu actriță.”, recunoaște Ioana Abur.

La Sighișoara, actrița din “Adela” a crescut alături de două verișoare primare cu care făcea întotdeuana năzbâtii. Deși își aduce aminte că era un copil conștiincios, Ioana Abur nu se dădea în lături de la poznele specifice vârstei.

Ioana Abur se uita împreună cu bunica ei la emisiuni, iar apoi spuneau povești și își imaginau că trăiesc într-o lume mai bună.

“Unul dintre jocurile preferate era să ne facem scenete.”, spune Ioana Abur. Împreună cu cele două verișoare, copilul Ioana lua hainele bunicii și intra în pielea unor personaje favorite.

Cum a început pasiunea pentru actorie a Ioanei Abur

“Nu mă gândeam la altă meserie.”, își aduce aminte Ioana Abur, și vorbește cu nostalgie despre jocurile preferate.

Deși a crescut într-o zonă atât de frumoasă, actrița nu și-a mai vizitat locurile copilăriei, acolo unde sufletul i-a rămas.

„Cum era relația cu părinții și care sunt cele mai importante valori pe care ți le-au insuflat?”, întreabă Alexandra Gherman.

Cu toate că bunicii ocupă un loc special în inima Ioanei Abur, de părinți spune că au sprijinit-o în orice moment al carierei sale. Despre tatăl ei, actrița spune că a învățat-o să fie muncitoare, să nu creadă niciodată că lucrurile i se cuvin, iar despre mamă, aceasta i-a arătat bunătatea și a îndrumat-o pe o cărare a liniștii.

“Mama m-a învățat să fiu bună, să iubesc.”, spune Ioana Abur.

Chiar dacă are o carieră de succes și este cunoscută oriunde s-ar duce, Ioana Abur spune că are trei locuri de muncă la momentul actual și întotdeauna face cu plăcere ceea ce trebuie. De asemenea, actrița mărturisește că a avut noroc în ceea ce privește cariera, dat fiind faptul că iubește meseria care i-a fost predestinată de mică.

În articolul

CulTour 2021: Amintiri din copilărie cu Ioana Abur. Cum a început pasiunea pentru actorie a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x