CulTour 2021 : Care sunt calitățile și defectele celebrului Mihai Petre. Un interviu sincer cu Cristina Ciobănașu

Publicat pe 08.11.2021 la 16:22 Actualizat pe 08.11.2021 la 17:50

Mihai Petre, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România vine la CulTour să vorbească despre viața de familie, dar și despre defectele și calitățile proprii pe care și le-a descoperit în timp. Un interviu sincer cu Cristina Ciobănașu.

Mihai Petre poartă o cămașă albă, subțire

Care sunt calitățile și defectele celebrului Mihai Petre

Instagram

“Astăzi la Cultour stăm la povești cu Mihai Petre. Este unul dintre cei mai muncitori devotați și serioși oameni pe care i-am cunoscut.”, începe Criss emisiunea de astăzi.

Mihai Petre povestește despre momentele cheie din viața lui, dar și despre cele mai importante femei care l-au împins să meargă întotdeauna mai departe. Cu toate că este un bărbat cu multiple calități, celebrului dansator îi vine greu să și le enumere.

Cu toate acestea, Cristina Ciobănașu a reușit să-l facă pe Mihai Petre să-și recunoască atât calitățile, cât și defectele care l-au făcut să fie omul de astăzi.

Care sunt calitățile și defectele lui Mihai Petre

“Vă cunoașteți de atâta timp, sunteți împreună de 13 ani, cum reușiți, care e secretul?”, îl întreabă Criss pe Mihai Petre.

“Plecăm în Asia Express, facem fel de fel de nebunii, dansăm...”, răspunde amuzat Mihai Petre.

“Din punctul meu de vedere, mi se pare că la ea e cheia, eu nu mă consider un mare specialist în asta.”, continuă Mihai Petre.

Mihai Petre este de părere că o relație de iubire trebuie să vină de la sine, fără prea mari eforturi.

“Întra-devăr, ca să ai o relație eternă, trebuie să existe înțelegere, uneori trebuie să fii atent, să ții cont de nevoile celuilalt.”, spune Mihai Petre.

“E totul pentru mine, Elwira și fetele sunt totul pentru mine.”, se destăinuie dansatorul.

Mihai Petre spune că lucrează în fiecare zi la rolul de tată și își dorește de fiecare dată să se perfecționeze. De asemenea, își dorește să-și găsească mai mult timp pentru a sta cu fetițele lui.

“Ce pasiuni au fetițele tale?”, întreabă Criss.

“Fetița mare merge la canto, îi place să cânte și cea mică, se joacă, pasiune care sper să o țină toată viață.”, spune Mihai Petre.

Bărbatul spune că nu i-a impus niciodată fiicei mai mari să vină la dansuri, o lasă să-și urmeze calea în viață, chiar dacă are doar 9 anișori.

“Care sunt cele mai importante valori pe care speri să le transmiți fetelor?”, întreabă Cristina Ciobănașu.

“Efortul depus și adevărul, să nu te minți pe tine, pe ceilalți, să te asculți.”, răspunde sincer Mihai Petre.

“Hai să vorbim despre Catinca, are 8, aproape 9 ani. Îți dorești ceva anume pentru ea, ai vrea să aibă un anumit drum în viață?”, continuă Criss.

“Singurul lucru pe care mi-l doresc este să Ie ofer șanse, să Ie deschid uși imaginare pentru ochii minții și ai sufletului, și îmi doresc să fiu sănătos să o pot susține în cee ce face.”, spune Mihai Petre.

Mihai Petre spune că fiica lui cea mare este pasionată de muzică, însă momentan nu și-a trasat un drum clar în viață. “E un copil normal, o las să experimenteze și să se joace.”

“Ce sacrificii ai făcut pentru femeile din viața ta?”, întreabă Criss.

“Nu am simțit că am făcut sacrificii, mi-ar plăcea să fac tot ce pot și dacă va fi nevoie voi fi acolo.”, spune Mihai Petre.

Printre calitățile lui, pe care și le-a enumerat cu greu, se numără consecvența și mândria că nu renunță niciodată prea ușor.

În articolul

CulTour 2021 : Care sunt calitățile și defectele celebrului Mihai Petre. Un interviu sincer cu Cristina Ciobănașu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021. Taurii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"
a1.ro
Fetița din imagine în port popular este acum una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și are o familie numeroasă. Crezi că o recunoști?
Catine
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
retetefeldefel.ro
Tort cu alune și cafea
useit.ro
Urmele „de urs” ale unui strămoș uman au derutat experții. Ce au descoperit despre specia misterioasă: „Am fost îngrijorați”
as.ro
TV Happy
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Ce urare i-a făcut Bianca Drăgușanu mamei sale! Madi Dragoș își sărbătorește azi ziua de naștere