CulTour 2021: Happy weekend, recomandări de filme pentru un sfârșit de săptămână relaxant

Publicat pe 12.11.2021 la 17:49 Actualizat pe 12.11.2021 la 17:49

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc la CulTour cele mai bune filme pentru un sfârșit de săptămână cu adevărat relaxant. De altfel, aceștia prezintă și o piesă de teatru de la care nu trebuie să lipsească nimeni.

Marius Manole este îmbrăcat cu o maletă pe gât, iar Medeea Marinescu are părul tuns bob

Happy weekend, recomandări de filme pentru un sfârșit de săptămână relaxant

Instagram/Medeea Marinescu

“Dacă e vineri, începe happy weekend, iar noi suntem pregătiți cu sugestii.”, începe Vlad Gherman emisiunea CulTour de astăzi.

“Înainte de toate, vrem să vă povestim un pic despre o piesă de teatru, o comedie la care am râs cu lacrimi.”, continuă Cristina Ciobănașu.

Criss și Vlad aduc în atenția telespectatorilor piesa de teatru “All Inclusive”, jucată de Marius Manole,, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Diana Roman și Mirela Oprișor.

Happy weekend, recomandări pentru un sfârșit de săptămână relaxant

Vlad Zamfirescu este unul dintre actorii care joacă în piesa “All Inclusive” și vine la CulTour pentru a stat de vorbă de Alexandra Gherman.

“Textul a luat naștere întâmplător, noi ne-am hotărât să facem împreună ceva. Inițial ne-am gândit la alt text, am căzut de comun acord că mai era de lucrat.”, spune actorul.

Vlad Zamfirescu mărturisește că textul inițial era cu totul altul decât cel pe care l-au învățat până la urmă actorii. Acesta spune că Marius Manole a venit cu ideea ca Alexandru Popa, cel care a scris opera, să comună o cu totul altă temă.

“El scrie foarte meticulous, ajunge să scrie și 17 draft-uri, asta înseamnă 17 piese diferite și nu dă textul până nu este sigur.”, a mărturisit Vlad despre Alex Popa.

Cu teamă în glas, Vlad Zamfirescu a mărturisit că a fost pentru prima oară în cariera sa în care s-a apucat de repetat pentru o piesă după ce biletele au fost puse deja în vânzare. „Eu n-am mai trăit așa ceva”, spune acesta.

“Este o piesă despre oameni, despre noi, undeva într-unul din personaje ne regăsim.”, spune Vlad Zamfirescu.

Cât despre genul piesei, actorul mărturisește că nu este doar o comedie, deși aceasta este tema principală. În schimb, are și multă dramă, fiind o comedie profundă.

“Cum a fost momentul în care ați primit textul și de ce e spectacolul ăsta de neratat?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Laudele care au fost aduse se adresează dramaturgului.”, spune Medeea Marinescu.

“Alex Popa este psiholog la bază și atunci, cumva, toate personajele au căpătat carne.”, continuă actrița.

Medeea Marinescu spune că Alexandru Popa a luat fiecare personaj în parte și le-a integrat în funcție de temperamentul actorior.

“Comicul de situație este marca Alex Popa.”, mărturisește Medeea Marinescu.

Actrița spune că au reușit să repete fără întreruperi abia atunci când decorul a fost gata, într-o seară, la Palatul Național al Copiilor din București. Cu toate acestea, piesa a fost un succes în cele din urmă, iar spectatorii s-au bucurat de o comedie pe măsură.

Acțiunea piese se învârte în jurul familiei formată din Maurice, Margaret și fiica lor, Adele. Cei doi părinți în vârstă de 40 de ani, cu o fiică de 20, caută mereu idealul pe care cred că nu îl ating niciodată. La un moment dat, Adele îi anunță pe părinți că este însărcinată cu profesorul ei, Vincent.

Tatăl fetei de cealaltă parte, traversează criza vârste de mijloc și își dorește fericirea alături de sora iubitului fiicei sale, Monique.

Regia este Vlad Zamfirescu, textul este scris de Alex Popa, iar scenografia de Mădălina Marinescu.

În articolul

CulTour 2021: Happy weekend, recomandări de filme pentru un sfârșit de săptămână relaxant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021. Taurii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"
a1.ro
Fetița din imagine în port popular este acum una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și are o familie numeroasă. Crezi că o recunoști?
Catine
Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală
retetefeldefel.ro
Tort cu alune și cafea
useit.ro
Urmele „de urs” ale unui strămoș uman au derutat experții. Ce au descoperit despre specia misterioasă: „Am fost îngrijorați”
as.ro
TV Happy
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
Ce urare i-a făcut Bianca Drăgușanu mamei sale! Madi Dragoș își sărbătorește azi ziua de naștere