CulTour 2021: Interviu de sărbătoare cu Edward Sanda. Cum petrecea artistul sărbătorile de iarnă în copilărie

Publicat pe 28.12.2021 la 10:15 Actualizat pe 28.12.2021 la 18:12

Edward Sanda răspunde întrebările crăciunești CulTour și rememorează sărbătorile de iarnă din copilărie. Cum petrecea artistul alături de familie.

Edward Sanda poartă o cămașă albă

Interviu de sărbătoare cu Edward Sanda

Instagram/Edward Sanda

“Astăzi conlindăm în continuare. Nu așa cum face Vlad, ci în stilul CulTour.”, începe Criss emisiunea de astăzi.

“A, păi întrebarea e pe cine colindăm astăzi.”, spune Vlad.

“Colega noastră, Alexandra, a ajuns la studiourile Famous Production și îl ia la întrebări pe Edward Sanda.”, continuă Criss.

“A, păi hai să vedem.”, spune Vlad.

Interviu de sărbătoare în stilul CulTour cu Edward Sanda

“Bună, Edward, și îți mulțumesc pentru că ne-ai primit și pentru că ai acceptat să răspunzi unor întrebări strict și numai de Crăciun.”, începe interviu Alexandra Gherman.

Alexandra: “Colindul tău preferat”

Edward: “Let it snow”

Alexandra: “Moșule ce”

Edward: “Ce-mi aduci anul ăsta”

Alexandra: “Crăciunul înseamnă”

Edward: “Magie”

Alexandra: “Când vine zăpada eu...”

Edward: “Ies și mă bucur de ea”

Deși iubește sărbătorile de iarnă, Edward Sanda recunoaște că nu este un fan al traficului în această perioadă. Cu toate acestea, îl așteaptă în continuare cu nerăbdare pe Moș Crăciun pentru a vedea ce cadouri minunate a mai pregătit.

Artistul spune că în copilărie, Crăciunul reprezenta tot ce este mai frumos și aștepta această sărbătoare cu sufletul la gură. Acum, este adeptul mesei în familie și a bucatelor preparate de părinți cu drag.

Alexandra: “Crăciunul ăsta...”

Edward: “Promit să mănânc în limita bunului simț.”

Alexandra: “Colindătorii...”

Edward: “Să aștepte la ușă că dechid eu. Vă sun eu.”

Alexandra: “E timpul să...”

Edward: “Să ne pregătim de sărbători. Și apropos de sărbătorile vin, e cu subînțeles, te anunță.”

Alexandra: “Împodobește…”

Edward: “Mamă bradul și nu te întrista, asta e seara de Crăciun, este seara ta.”

Cum petrecerea Edward Sanda sărbătorile de iarnă în copilărie

Alexandra: “Descrie Crăciunul în 3 cuvinte”

Edward: “Păi aș spune așa: prima dată familie, colinde și cred că sarmale. Îmi plac foarte mult. Mai ales sarmalele făcute de mama.”

Edward Sanda nu vede nicio sărbătoare fără preparate tradiționale, nelipsite de pe masă. Artistul preferă saramele și spune că în copilărie și-a ajutat mama în bucătărie, însă mai are de învățat. În ceea ce privește amintirile pe care le are de Crăciun din copilărie, artistul spune că fiecare an a fost special în felul lui, mai ales dacă evenimentele importante au fost petrecute în familie.

“Zi-mi dacă mergi cu colindul sau când ai mers ultima oară”, întreabă Alexandra Gherman.

“Sincer, n-am mai mers cred că de 6 ani. Mergeam cu intrumente muzicale, făceam repetiții înainte. Nu era așa orișicum, luam fiecare bloc la rând.”, spune artistul.

Având în vedere profesia pe care o practică, Edward Sanda se vede dezamăgit de colindării din zilele noastre, având în vedere că nimeni nu se mai pregătește temeinic, așa cum făcea el în copilărie.

“Cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Crăciun…”, continuă interviul Alexandra.

“Când eram mic, atunci erau cele mai frumoase cadouri.”, spune artistul.

Edward Sanda spune că preferă un brad simplu, dar de efect, fără prea multe culori.

“Unde-ți petreci cel mai des Crăciunul?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Acasă cu ai mei. În copilărie tot acasă, cu rudele.”, spune Edward Sanda.

“Cum miroase Crăciunul?”, întreabă Alexandra Gherman.

“A portocală.”, spune artistul.

În articolul CulTour 2021: Interviu de sărbătoare cu Edward Sanda. Cum petrecea artistul sărbătorile de iarnă în copilărie:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 2 decembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 decembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Charlie Ottley, românul. Cum a petrecut de 1 Decembrie şi ce planuri are pentru satul în care s-a mutat
observatornews.ro
Charlie Ottley, românul. Cum a petrecut de 1 Decembrie şi ce planuri are pentru satul în care s-a mutat
Cine e femeia cu pălărie galbenă care a atras toate privirile la parada de 1 decembrie 2025. Toți ochii au fost îndreptați spre ea
a1.ro
Cine e femeia cu pălărie galbenă care a atras toate privirile la parada de 1 decembrie 2025. Toți ochii au fost îndreptați spre ea
Vrei să faci legume la cuptor? Trucul de care ai nevoie pentru a fi crocante și delicioase
HelloTaste.ro
Vrei să faci legume la cuptor? Trucul de care ai nevoie pentru a fi crocante și delicioase
Horoscopul săptămânii 1 decembrie – 7 decembrie 2025. Descoperă ce îți rezervă astrele
Catine
Horoscopul săptămânii 1 decembrie – 7 decembrie 2025. Descoperă ce îți rezervă astrele
WhatsApp nu mai permite ChatGPT și Copilot pe platformă. Cum vor fi înlocuiți chatboții
useit.ro
WhatsApp nu mai permite ChatGPT și Copilot pe platformă. Cum vor fi înlocuiți chatboții
Afacerea în care Ionuţ Negoiţă investeşte 200 de milioane de euro! Ce avere fabuloasă are fostul patron al lui Dinamo
as.ro
Afacerea în care Ionuţ Negoiţă investeşte 200 de milioane de euro! Ce avere fabuloasă are fostul patron al lui Dinamo
6 legume care au mai multă vitamina C decât o portocală. Sunt perfecte pentru imunitate
MediCOOL
6 legume care au mai multă vitamina C decât o portocală. Sunt perfecte pentru imunitate
Cum arată bradul Adelei Popescu. Actrița și familia ei au optat pentru un pom natural de Crăciun
Spynews
Cum arată bradul Adelei Popescu. Actrița și familia ei au optat pentru un pom natural de Crăciun
Tot ce trebuie să știi despre ciorapii compresivi în sarcină
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre ciorapii compresivi în sarcină
Cele mai bune 10 alimente care cresc testosteronul – susținute de studii științifice
MediCOOL
Cele mai bune 10 alimente care cresc testosteronul – susținute de studii științifice
Rețetă cu multe prune și aluat subțire. Augsburger Zwetschgendatschi, un deliciu bavarez
HelloTaste
Rețetă cu multe prune și aluat subțire. Augsburger Zwetschgendatschi, un deliciu bavarez
close
x