CulTour 2021: Mara Oprea, Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre Paștele din 2021

Publicat pe 30.04.2021 la 16:38 Actualizat pe 30.04.2021 la 17:58

Paștele se aproprie cu pași repezi, iar unii dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul "Adela" ne spun cum văd ei sărbătoarea Învierii Domnului.

Mara Oprea, Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman,

Pentru Mara Oprea, Paștele este sărbătoarea renașterii și a luminii. Actrița principală din serialul "Adela" explică în cele mai frumoase cuvinte raportarea sa la sărbătoarea lui Iisus Hristos: "Paștele semnifică iertarea, iubirea și renașterea. Mai semnifică și faptul că toți avem un Dumnezeu, un suflet bun, oricum am fi, și trebuie să hrănim acel lucru bun din noi", spune Mara la CulTour.

Oana Moșneagu vede Paștele ca pe momentul special în care se reunește cu familia: "Paștele înseamnă o ocazie în plus să mă adun cu ai mei, să mă vad cu păinții, cu fratele meu, cu soția lui, cu bunica, cu verișorii, tot neamul. (...) Este un moment de pauză în care ne adunăm. Pentru mine, sărbătorile mai sunt niște momente în care stau să mă gândesc puțin, să conștientizez niște lucruri și parcă îmi aduc mainte că cineva este Sus și este superior, Divinitate", spune Oana Moșneagu.

Ce semnifică Paștele pentru Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu vorbește relaxată și plină de bucurie despre perioada ce tocmai urmează să vină: sărbătoarea Învierii Domnului. Pentru actriță, Paștele reprezintă acel moment de uniune cu familia și apropierea de cei dragi.

Tânăra vorbește cu drag de această perioadă în care poate pune un "stop" pentru câteva momente activității ei de bază și se poate ancora în pregătirile pentru masa de Paște și poate avea o mică vacanță pentru a-și reîncărca bateriile.

"Înseamnă încă un moment când pot fi alături de familie, înseamnă o scurtă vacanță, înseamnă pregătiri intense, pentru că la noi e foarte important perioada Paștelui. Începem cu o curățenie strașnică de primăvară, că nu se poate să lipsească și joia începem cu vopisitul ouălor", spune Cristina Ciobănașu la CulTour.

Actrița mai povestește că la ea în familie se respectă tradiția ouălor roșii, însă aleg să vopsească și alte culori: "Facem neapărat și ouă roșii pentru că ne place să păstrăm tradiția și simbolistica, dar ne plac foarte mult ouăle pastel și avem așa o tradiție de a vopsi ouăle în familie", mai spune Criss.

În articolul

CulTour 2021: Mara Oprea, Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre Paștele din 2021

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x