CulTour 2021: Oana Moșneagu, despre cele mai amuzante momente din copilărie. Mara Oprea a luat rolul de reporter

Publicat pe 22.06.2021 la 18:06 Actualizat pe 24.06.2021 la 13:05

Oana Moșneagu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Aceasta are o relație specială cu Mara Oprea, motiv pentru care, în cadrul emisiunii CulTour, i-a dezvăluit cum era în copilărie și care sunt cele mai amuzante momente.

Mara Oprea și Oana Moșneagu au fost invitate la CulTour pentru o emisiune despre amintiri din copilărie. Protagonista serialului Adela și-a luat rolul de reporter și a aflat de la Oana Moșneagu ce făcea actrița când avea doar câțiva anișori.

Oana povestește cele mai trăznite amintiri din copilărie și ce făcea la vârsta inocenței. Aceasta a început prin a spune că era un copil foarte atent cu cei din jurul său, care voia să facă pe plac mai mereu părinților. Actrița mărturisește că atunci când era mică percepea că fratele ei era mult mai iubit pentru că era "blond cu ochi albaștri", iar ea era "brunețică", lucru care a făcut-o să vrea să iasă în evidență cu alte aspecte, cum ar fi școala și conștiinciozitatea.

Dorința de a fi numărul 1 la învățătură a fost extrem de aprigă în generală, actrița caracterizându-se drept "tocilară" în școala generală, însă anii au maturizat-o iar la liceu a înțeles că fericirea sa este mai importantă și chiar dacă se menținea între cei mai buni care învață nu mai era atât de focusată să fie ea prima pe clasă. Mintea sa sclipitoare a ieșit mereu în evidență șia fost lăudată pentru reușitele obținute.

Copilăria sa a fost presărată de evenimente haioase, descriptive anilor inocenței și s-a distrat la maximum cu fratele și familia sa.

Oana Moșneagu, actriță de succes în producțiile Antena 1

Actrița este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”, potrivit libertatea.ro.

„Pentru mine întâlnirea cu acest rol și această producție este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaște actori pe care îi respect și admir, bucuria de a fi pe același platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foștii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie și întregii mele generații, domnul Doru Ana, și nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoricești pe care mi le-am însușit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC și de a-mi îmbogăți bagajul de experiențe profesionale și umane”, a spus Oana.

În articolul

CulTour 2021: Oana Moșneagu, despre cele mai amuzante momente din copilărie. Mara Oprea a luat rolul de reporter

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x