CulTour 2022: Andreea Ioniță, în discuție cu Alexandra Gherman despre puterea vindecătoare a practicii yoga. Avantajele unei vieți trăite în liniște și pace

Publicat pe 01.02.2022 la 11:34 Actualizat pe 01.02.2022 la 18:08

Andreea Ioniță vorbește cu Alexandra Gherman despre puterea vindecătoare a practicii yoga și povestește cum a reușit să-și schimbe viața doar cu un singur curs urmat la întâmplare. Avantajele unei vieți trăite în liniște și pace.

Andreea Ioniță poartă pantaloni închiși la culoare, are părul desprins și își ține bebelușul în brațe

Andreea Ioniță, în discuție cu Alexandra Gherman despre puterea vindecătoare a practicii yoga

Happy Channel

“Astăzi stăm de vorbă cu o femeie împlinită și fericită care a avut curajul să renunțe la o carieră de top și să-și dedice viața pasiunii și chemării sale. Andreea Ioniță ne spune cum a ajuns să-i schimbe viața un singur curs de yoga, și ne împărtășește din experiența și învățămintele dobândite în ultimii ani, de când este instructor.”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi.

“Dragilor, pegătiți-vă să înțelegeți de ce yoga este asociată cu uniunea minte, corp, suflet.”, spune Vlad.

Andreea Ioniță, în discuție cu Alexandra Gherman despre puterea vindecătoare a practicii yoga

“Sunt foarte curioasă să-mi spui prin ce proces a trecut întrebarea ce-o să te faci când vei fi mare, atunci când erai copil.”, spune Alexandra Gherman.

“De cand eram mică, am avut o predilecție către zona spirituală. Pe vremea aia erau poveștile cu vrăjitoare. Eu am petrecut mult timp în grădina bunicilor și aveam această chemare naturală de a vorbi cu plantele, cu copacii, cu fructele. Îmi plăceau dansurile indiene. Întorcându-mă la yoga și meditație, de mică am avut o atracție către zona orientală.”, spune Andreea Ioniță.

“Unde ai întâlnit elemente din zona asta?”, întreabă Alexandra Gherman.

“La televizor, dar și la mama și bunica . Îmi plăcea să le fur materialele, mă coafam, mă aranjam. Ca și meserie, întotdeauna mi-am dorit să mă fac actriță. Am avut încredere în vocea mea de când eram mică. De mică eu știam că o să mă văd pe scenă. De mică mi-am dorit să fiu în centrul atenției. Am știut că una dintre dorințele mele a fost să vorbesc.”, spune Andreea Ioniță.

“Hai să le explicăm puțin oamenilor ce presupune yoga.”, spune Alexandra Gherman.

“Am devenit sportivă într-un centru de fitness, înainte eram destul de sedentară. Job-ul nou m-a obligat să intru în acest domeniu al vieții sănătoase. Yoga era la capătul listei, mi se părea cel mai plictisitor sport ce putea fi adus de un lanț de fitness.

Eram la cycling, dar nu mai erau locuri și am ajuns la yoga. Eram sceptică, credeam că e pentru oameni leneși. Mie îmi plăcea să transpir, să trag de mine, ce să fac acolo, să stau? A fost nevoie să ajung la această clasă întâmplător. M-am așezat în spatele clasei. Profesorul îți introduce și câteva elemente spirituale. A fost momentul potrivit, persoana potrivită, m-a impresionat speech-ul.

A fost pentru prima oară când mi-am pus întrebarea cine sunt. Credeam că definiția socială e să fii soția, fiica cuiva. Țin minte că profesorul m-a întrebat cine sunt, mi-a fost mentor. Cam atât mi-a trecut. S-a întâmplat acum 8 ani și jumătate.

Pentru mine yoga este o călătorie profundă unde omul se întâlnește cu el și își pune întrebări exsitențiale. Pe partea mai teoretică, yoga înseamnă unitate. Așa cum simțim unitate în mai multe aspecte ale vieții. Nimic nu se poate compara între relația dintre părinți și copii, dar și animalele de companie. Prima unitate este între corp, minte și suflet. Omul a uitat să fie ceea ce este dincolo de gânduri.”, spune Andreea Ioniță.

În articolul

CulTour 2022: Andreea Ioniță, în discuție cu Alexandra Gherman despre puterea vindecătoare a practicii yoga. Avantajele unei vieți trăite în liniște și pace

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x