CulTour 2022: Anisia Gafton și Ionuț Rusu fac echipă în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”

Publicat pe 23.05.2022 la 14:05 Actualizat pe 23.05.2022 la 17:43

Anisia Gafton și Ionuț Rusu fac echipă în cel de-al 17-lea sezon "Te cunosc de undeva". Ce spun cei doi concurenți carismatici despre prezența lor într-una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România.

Anisia Gafton și Ionuț Rusu formează una dintre echipele prezente în cadrul show-ului de divertisment “Te cunosc de undeva”. Cei doi actori carismatici au trecut deja prin cele mai dificile probe, și-au format păreri despre colegi, juriu și întreaga producție. Ce păreri și-au format până acum, cum au reușit să-și construiască personajele și ce planuri au pentru viitor, spun chiar ei doi într-un interviu cu Alexandra Gherman.

CulTour 2022: Anisia Gafton și Ionuț Rusu fac echipă în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”

Anisia Gafton și Ionu Rusu formează una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”. Cei doi sunt comedianți, oameni de televiziune și prieteni buni și au decis să pornească pe acest drum în speranța că cei de acasă vor descoperi în persoana lor talente pe care până acum nu le credeau posibile.

“Noi chiar știm să cântăm.”, spune Anisia Gafton. Cu toate acestea, actrița spune dezamăgită că până acum doar a recitat anumite cântece destul de celebre în mediul online. Aceasta spune că și-ar dori să ajungă întruchiparea Shakirei, a lui Cher sau a Marinei Voica. Cu toate că la momentul actual se vede dezamăgită de prestația sa, vedeta este de părere că toți colegii săi sunt talentați și merită să continue în această competiție.

Cât despre Ionuț Rusu, colega sa îl consideră talentat, răbdător și prea puțin “libidinos”, deși spune cu o tentă umoristică faptul că acest încearcă din răsputeri să devină astfel. De asemenea, nu crede că acesta este “vulgar” în exprimare, din contră, încearcă întotdeauna să ofere publicului latura de “băiat bun”. De cealaltă parte, Ionuț Rusu spune despre colega sa că nu este punctuală, dar nici tăcută. În schimb, acesta vede în ea o persoană talentată, dar prea puțin răbdătoare.

Om de radio, televiziune și comediant, Ionuț Rusu nu a mai participat până acum în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”. Față de colega sa, Anisia Gafton, acesta se află la prima experiență de acest gen.

Ionuț Rusu face parte din echipa “Te cunosc de undeva”

Ionuț Rusu formează alături de Anisia Gafton o echipă originală, preferată de public. Cei doi reușesc să aducă zâmbetul pe buzele oamenilor, atât prin prestațiile lor, cât și prin tipul de umor pe care îl promovează.

“Și noi îi iubim pe colegi, aproape de toți ne place. Sunt niște colegi suportabili. Când nu filmăm, îi suportăm. Ne ducem, îi ajutăm cu piesele.”, spune Ionuț Rusu. Acesta spune că prestațiile lor au ajuns să fie exact ca un carusel, pe de-o parte o ediție de colecție, de cealaltă parte, una dezamăgitoare.

“Provocarea e să fim pe ultimul loc. E clasic România. La Te cunosc de undeva în Germani, e altceva. Noi ne distrăm, ne alinăm durerea. Avem profesor particulat. Ne întâlnim destul de des, mai des decât cu partenerul de viață. Știți cum e? Dumnezeu e sus.”, a completat celebrul comediant. Cei mai mulți dintre colegi îi consideră plini de voie bună, doi oameni cu care ar putea petrece timpul la nesfârșit.

În articolul

CulTour 2022: Anisia Gafton și Ionuț Rusu fac echipă în cel de-al 17-lea sezon “Te cunosc de undeva”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x