CulTour 2022: Bogdan Talașman răspunde celor mai simpatice întrebări alături de fiica Maria. Cum s-au descurcat cei doi

Publicat pe 27.06.2022 la 15:38 Actualizat pe 27.06.2022 la 17:36

Bogdan Talașman răspunde celor mai simpatice întrebări alături de fiica Maria. Cei doi s-au lăsat pe mâna lui Vlad Gherman și au fost cât se poate de sinceri.

Bogdan Talașman poartă blugi și tricou gri și stă pe scaun lângă fiica sa, Maria

Bogdan Talașman și fiica Maria în cadrul emisiunii CulTour 2022

Happy Channel

Bogdan Talașman se numără printre actorii ce fac parte din distribuția serialului “Adela”. De-a lungul timpului a interpretat roluri ce au rămas în inimile fanilor, însă puțini l-au văzut de multe ori și în ipostaza de tătic. De data aceasta a venit însoțit de fiica Maria și a răspuns celor mai simpatice întrebărie adresate de Vlad Gherman.

CulTour 2022: Bogdan Talașman răspunde celor mai simpatice întrebări alături de fiica Maria

Bogdan Talașman nu ezită să-și posteze întreaga viața în mediul online, iar acest lucru l-a observat recent și fiica sa, Maria. Aceasta spune că tatăl său “se plânge încontinuu”. Cu toate acestea, nu poate spune că nu este un tatăl bun. De cealaltă parte, actorul își descrie fiica ca fiind “un copil ambițios”.

“De mică e așa pentru că s-a născut la 7 luni și a avut un chef și o poftă de viață incredibilă. Ambițioasă, tenace și știe ce vrea.”, au fost cuvintele transmite de Bogdan Talașman la adresa fiicei sale. Maria spune că tatăl său obișnuiește să le arate tuturor fotografii personale pe care ea nu le aprobă de cele mai multe ori. La doar 15 ani, Maria este pasionată de alergat și cățărat. Actorul din “Adela” nu a uitat să menționeze faptul că fiica sa obișnuiește să se trezească dimineața devreme pentru a sări coarda.

Cât despre activitățile preferate realizate împreună, acestea sunt printre cele mai diverse, de la mers pe munte sau locuit împreună.

“Mergem pe munte, stăm, locuim împreună. Ioana stă la mama ei, Maria stă cu mine. Mergem pe munte, la alergat. Cred că de acum o să mergem și la cățărat împreună.”, mărturisește Bogdan Talașman. Dacă la 15 ani este pasionată de alergat, Maria își aduce aminte că pe când era doar o copilă, atunci când a pășit pentru prima oară pe o pistă de alergat, nu s-a simțit la fel de confortabil.

Citește și: Mai multe despre parenting cu Ștefana Darzeu, actrița din “Adela” și cele două fetițe Alma și Matilda

“Mă opream din 10 în 10 secunde. Și tot mă încuraja. Am slăbit ulterior, cumva mi-a dezvoltat pasiunea pentru alergat. Îmi place foarte mult să alerg. Țin minte că în momentul ăla îmi venea să-l omor.”, povestește fiica lui Bogdan Talașman.

Bogdan Talașman și fiica Maria în cadrul CulTour 2022

Bogdan Talașman spune că este extrem de mândru de fiica sa, iar Maria crede același lucru despre tatăl său. Cei doi au o relație de-a dreptul specială, iar acest lucru se poate observa cu ușurință pe micul ecrane. Cât despre prima amintire la care actorul se gândește atunci când vine vorba despre fiica lui, aceasta are legătură chiar cu ziua nașterii micuței.

Maria spune că datorită tatălui ei a învățat să iubească arta, să fie pasionată de desen și să se concentreze asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Citește și: Importanța sportului în viața copiilor . Ce spun specialiștii despre mișcarea de la vârste fragede și până la maturitate

“Ne place amândurora arta. Și e așa, mai relaxat. Mă lasă să fac orice, cu anumite limite.”, mărturisește Maria, fiica lui Bogdan Talașman. Cât despre celebrul actor, acesta mărturisește că a învățat datorită fiicei sale să fie tenace, perseverent și să fie dornic de reușit cu ajutorul pașilor mici, bine făcuți. Cei doi se completează reciproc, fără prea multe cuvinte.

În articolul

CulTour 2022: Bogdan Talașman răspunde celor mai simpatice întrebări alături de fiica Maria. Cum s-au descurcat cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x