CulTour 2022: Camelia Potec, călătoria unei campioane către succesul mult visat. Un interviu de poveste cu Alexandra Gherman

Publicat pe 07.03.2022 la 13:23 Actualizat pe 07.03.2022 la 17:51

Camelia Potec și-a spus povestea copilăriei la CulTour 2022. Într-un interviu de poveste cu Alexandra Gherman, campioana României s-a lăsat descoperită așa cum poate multă lume nu a văzut-o până acum.

Camelia Potec poartă părul lung, desprins și blond. Campioana are o bluză cu imprimeu și zâmbește cu gura închisă

Camelia Potec, călătoria unei campioane către succesul mult visat

Happy Channel

Atunci când auzi numele Camelia Potec, te gândești imediat la una dintre cele mai importante campioane pe care România le-a avut de-a lungul timpului. Cu peste 200 de titluri naționale, multiple recorduri și medalia de aur la 200 de m liber în cadrul Olimpiadei de la Atena, Camelia Potec este un nume reprezentativ pentru țara noastră.

În cadrul CulTour 2022, Camelia Potec a stat de vorbă cu Alexandra Gherman într-un interviu de poveste. Cum a început călătoria către succes a campioanei.

Camelia Potec, călătoria unei campioane către succesul mult visat

Camelia Potec a știut întotdeauna că drumul său în viața va fi reprezentat de înot. Ca orice copil cu visuri mărețe, și-a convins părinții că asta este ceea ce își dorește să realizeze pentru o perioadă lungă de timp, astfel că a avut întotdeauna sprijinul celor dragi.

“Tatăl meu a fost marinar, călătorea mult, nu ne lipsea nimic. Am făcut lucrurile pe care mi le doream. În cazul meu este clar, mi-am dorit să fac sport, să înot și să mă bucur de apă. Și cred că am avut așa niște gânduri, dar puțin mai târziu.

Îmi plăcea să văd avioanele pe cer, urmăream avioanele, îmi doream să ajung să lucrez și să zbor foarte des.”, a mărturisit Camelia Potec. Cu toate că nu a devenit pilot de avion, campioana noastră a reușit să-și îndeplinească visul de a călători de la o vârstă foarte fragedă. Cât despre iubirea pe care o simte pentru apă, Camelia Potec ne-a împărtățit care este sentimentul care o încearcă atunci când înoată.

“Eu și în ziua de astăzi consider că mă simt mult mai bine și sunt mult mai eu în apă. Este locul și mediul în care scap de orice temere, de orice încărcare fizică și psihică.”, a continuat campioana.

Cât despre copilul Camelia, aceasta spune că “acum l-aș descrie mult mai simplu pentru că îmi văd starea de când eram mică în ochii fiicei mele și mă regăsesc.” Camelia Potec spune că a fost un copil ambițios, întotdeauna gata să demonstreze părintelui său că merită să meargă mai departe pe acest drum al înotului.

Camelia Potec, o poveste de viață inedită

Atunci când eram încă un copil, Camelia Potec și-a convins părinții că își dorește să practice înot și că trebuie să facă acest sport constant. Pentru a-i asigura o bună organizare, cei dragi i-au sugerat micuței Camelia să încheie un pact.

Aceasta urma să studieze în cadrul unei școli sportive și să practice înotul în paralele. Cu toate acestea, singura condiție impusă de părinți a fost ca niciodată Camelia Potec să primească note mici la învățătură. Timpul a trecut, iar campioana a uitat de vorbele părinților, iar o bună perioadă de timp nu a mai putut practica sportul său favorit din cauza rezultatelor mai puțin satisfăcătoare în cadrul școlii.

“Mi-am adus aminte de înțelegere și mi-au spus că până nu-mi îndrept nota, nu mă voi reîntoarce la bazin. Atunci am învățat să-mi țin cuvântul.”, a spus Camelia Potec, într-un interviu CulTour 2022.

În articolul

CulTour 2022: Camelia Potec, călătoria unei campioane către succesul mult visat. Un interviu de poveste cu Alexandra Gherman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x