CulTour 2022: Camelia Potec vorbește despre relația de cuplu. Cum și-a cunoscut actualul partener

Publicat pe 29.03.2022 la 13:40 Actualizat pe 29.03.2022 la 17:52

Camelia Potec vorbește despre relația de cuplu și dezvăluie cum și-a cunoscut actualul partener de viață. Cum a reușit sportiva să-și construiască o relație de lungă durată.

Camelia Potec poartă părul lung, desprins și blond. Campioana are o bluză cu imprimeu și zâmbește cu gura închisă

Camelia Potec în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

Camelia Potec este una dintre cele mai mari valori ale sportului românesc, însă atunci când se află în sânul familiei recunoaște că se simte vulnerabilă și dornică de a-și arăta adevărata natură. Aceasta a vorbit în cadrul CulTour 2022 despre relația de cuplu.

Cum și-a întâlnit sportiva actualul partener și cum a reușit să aibă o relație de lungă durată în ciuda piedicilor apărute în cale.

Camelia Potec vorbește despre relația de cuplu

Camelia Potec mărturisește că de-a lungul vieții a avut mai mulți eroi pe care i-a urmat îndeaproape și cărora a vrut întotdeauna să le fie fidelă. Primul pe lista campioanei se află tatăl ei. În ciuda faptului că nu mai este printre noi, bărbatul a reușit întotdeauna să-și facă fiica să dea tot ce are mai bun pentru a reușit în viață.

“Fratele meu, s-a maturizat brusc în perioada aceasta pentru că a preluat compaia și afacerile tatălui meu într-un domeniu în care nu prea are experiență. A rămas la Brăila. Fiind bărbatul, trebuie să arate că e puternic, ne încurajăm unul pe celălalt. Îl simțim și pe tata.”, a declarat Camelia Potec în cadrul CulTour 2022.

Cât despre partenerul de viață, Camelia Potec spune că îi poartă un respect enorm, asta pentru că de-a lungul timpului i-a demonstrat că poate fi alături de ea și îi poate oferi sprijinul de care are nevoie fără să o judece.

Citește și: Toto Dumitrescu dezvăluie secretele unei vieți sănătoase și echilibrate. Cum reușește actorul să îmbine viața personală cu cea profesională

“Dirijează viața de familie. Mi se pare că acasă, în familie, el este șeful pentru că eu mă simt responsabilă pentru mama și fratele meu care suferă după pierderea tatălui. Partenerul de viață mă înțelege. Cu puțin cuvinte știe ce vreau. Eu sunt o persoană foarte sensibilă și foarte melancolică, am nevoie de cineva la fel ca mine.”, a spus aceasta.

Cum descrie Camelia Potec relația de cuplu

Camelia Potec spune că s-a cunoscut cu partenerul de viață datorită acelorași împrejurări comune care i-au adus împreună.

“Fiind cadrul militar de 20 și ceva de ani, eu mi-am început colaborarea ca și sportivă de performanță. El este pasionat al activităților sportive din cadrul cublului. Ne-am întâlnit la festivitatea de premiere.”, a spus Camelia Potec.

Acum trăiește o adevărată poveste de iubire și spune că de-a lungul timpului a avut parte doar de înțelegere și iubire din partea celui de lângă ea.

Citește și: Marian Râlea vorbește despre rolurile sale în cea de-a 60-a aniversare a Zilei Mondiale a Teatrului

“Am fost impresionată de tot ce a urmat, de faptul că a fost dispus să vină după mine în altă țară, a lăsat anumite lucruri să vină să stea de vorbă cu mine, de faptul că am amânat alte întâlniri, pentru că nu-mi doream să ies în oraș. Mi-a arătat că nu renunță. Este puțin mai mare decât mine, tot în zodia Pești. Nu-i place la fel de mult apa în piscină, îi place foarte mult sportul, avem activități comune.”, a completat aceasta.

În articolul

CulTour 2022: Camelia Potec vorbește despre relația de cuplu. Cum și-a cunoscut actualul partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x