CulTour 2022: Cele mai îndrăgite producții pentru un weekend relaxant. Care sunt filmele și piesele de teatru care pot fi văzute în acest sfârșit de săptămână

Publicat pe 11.03.2022 la 15:17 Actualizat pe 11.03.2022 la 18:03

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc în fiecare vineri cele mai îndrăgite producții pentru un weekend relaxant. Care sunt filmele și piesele de teatru care pot fi văzute în acest sfârșit de săptămână.

Vlad poartă o bluză gri cu mâneci lungi, iar Criss poartă un hanorac albastru deschis

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

În fiecare vineri, la CulTour 2022, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vin întotdeauna cu recomandări de filme, dar și producții de teatru, pentru un weekend de excepție. Indiferent că vorbim despre animații, suspans, dramă sau comedie, toate vor fi dezvăluite la Happy Channel.

Indiferent că vorbim despre filme pe care le putem vedea alături de familie, copii sau chiar partenerul de viață, Criss și Vlad nu uită nicio producție importantă care ar putea fi vizionată în weekend alături de cei dragi.

Cele mai îndrăgite producții pentru un weekend relaxant

De data aceasta, cei doi prezentatori carismatici aduc în fața televizoarele un trailer simpatic al unui film de animație. Dacă cei mici ajunși la vârsta adolescenței își doresc să vadă o producție amuzantă, dar și captivantă în același timp, atunci Criss și Vlad recomandă “Roșu aprins”.

“Roșu aprins” spune povestea unei tinere în vârstă de 13 ani care se simte prinsă între viața de adolescentă rebelă și cea de fetiță cuminte care stă întotdeauna alături de părinți. În ciuda greutăților cu care o încearcă viața, Mei Lee se găsește la un moment dat în imposibilitatea de a-și explica transformarea uimitoarea într-un uriaș panda roșu.

Astfel, Mei Lee află că de fiecare dată când sentimentele o copleșesc se transformă din nou în uriașul panda roșu. Regizat de Domee Shi și produs de Lindsey Collins, “Roșu aprins” este un film produs de Disney Pixar, cei care au adus de-a lungul timpului filme animate inspirate din viața reală. Această producție intră de astăzi în cinematografele din toată țara și poate fi urmărit atât de copii, cât și de adulți, asta pentru că dezvăluie latura psihologică a copiilor aflați în imposibilitatea de a-și stăpâni emoțiile.

Criss și Vlad prezintă “Lecția” de Eugen Ionesco

“Lecția” este o piesă de teatru apărută pentru prima dată în 1951, scrisă în limba fanceză de către Eugen Ionescu. De data această, regizorul Felix Alexa este cel care pune în scenă viețile personajelor celebre. Gabriel Răuță, unul dintre actori, îi îndeamnă pe spectatori să încerce o altă reprezentare a celebrului act.

“În primul rând, merită testul lui Ionescu, pentru că de fiecare dată vei vedea altfel textul pus în scenă. E un text fabulos cu foarte multe drumuri pe care poți să mergi în a-l face spectacol. Apoi e important să vedeți sau să vadă publicul acest filtru, acest spectacol, cu acest subiect, în această pandemie, cu această echipă. Textul are foarte mult umor. Dar veniți spectacolul și pentru umor, nu doar pentru partea lui revoluționară.”, au fost cuvintele lui Gabriel Răuță, într-un interviu cu Alexandra Gherman.

Singurul act din această piesă are în biroul și bucătăria unui mic apartament francez. Un profesor, eleva sa și servitoarea, ajung în aceeași cameră. În timp ce servitoarea își face griji pentru sănătatea mentală a sănătății profesorului, acesta începe să se enerveze pe eleva lui până în punctul în care ajunge să o ucidă. Piesa se încheie atunci când servitoarea salută o altă potențială victimă, o nouă elevă.

Gabriel Răuță este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Născut la Focșani pe 5 mai 1977, este absolvent al UNATC în 2008. Este cunoscut pentru rolurile sale în filme precum “Pa-ra-da”, „Perfect strangers”, “Alice T.”, “Odată pentru totdeauna”, și altele.

În articolul

CulTour 2022: Cele mai îndrăgite producții pentru un weekend relaxant. Care sunt filmele și piesele de teatru care pot fi văzute în acest sfârșit de săptămână

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x