CulTour 2022: Criss și Vlad aduc pentru acest weekend un program artistic de excepție. Cum vă puteți relaxa la sfârșit de săptămână

Publicat pe 21.01.2022 la 10:07 Actualizat pe 21.01.2022 la 17:58

În fiecare vineri, Criss și Vlad aduc la CulTour programe artistice pentru un weekend relaxant. Haideți să vedem ce ne-au pregătit cei doi prezentatori carismatici.

Criss poartă o bluză verde, iar Vlad un tricou gri și o jachetă albă

Criss și Vlad aduc pentru acest weekend un program artistic de excepție

Happy Channel

“Dacă e vineri, vă facem programul artistic de weekend.”, începe Vlad emisiunea CulTour de astăzi.

“Dragi iubitori de teatru, vreau să vă recomand un spectacol cutremurător, un spectacol tulburător, după un scenariu al marelui regizor și scenarist suedez Ingmar Bergman, “Sonată de toamnă.”, continuă Criss prezentarea.

“Trebuie să vă spun că cei patru actori care dau viață personajelor lui Bergman își interpretează rolurile monumental.”, spune Vlad.

Criss și Vlad aduc pentru acest weekend un program artistic de excepție

“Asa e. Victoria Cociaș, Laura Vasiliu, Sorina Ștefănescu și Dan Bordeianu transmit atât de multă emoție încât nu poți să ieși din sală fără să ai ochii umezi.”, continuă Criss.

“Spectacolul are în centru povestea unei mame celebre și a unei fiice, marcată de dramele trecutului.”, povestește Vlad.

“După mulți ani, Charlotte, o pianistă celebră și aplaudată în toată lumea își vizitează fiica undeva într-un sat pierdut de lume la casa parohială unde locuiește alături de soțul ei, Victor.”, prezintă Criss spectacolul.

“Între Eva și mama ei s-a așezat o tăcere îndelungată. Ani întregi, episoade importante din viața lor au rămas necunoscute. Fiecare și-a urmat drumul.”, spune Vlad.

“Charlotte a străbătut lumea susținând concerte extraordinare, s-a bucurat de succes, a iubit, a suferit, pe când Eva a trăit departe de zgomotul lumii în universul ei, cu trăirile ei, cu spaimele, cu tristețile, cu iubirile și neiubirile, încercând să găsească o lumină în întunericul ei.”, continuă Criss.

“Când Charlotte își vizitează fiica, fiecare poartă cu ea pierderi importante și în cele câteva ore pe care le petrec împreună, ies la iveală adevăruri dureroase, niciodată rostite până atunci. Cu atât mai mult cu cât la casa parohială, Charlotte o descoperă și pe fiica ei bolnavă, Helena.”, spune și Vlad.

“Traumele copilăriei, dragostea frântă, mereu neînțeleasă, suferințele mereu înghițite, toate se rostogolesc cu violență și într-o noapte răbufnesc cu forța unui uragan care mătură totul în calea lui.”, continuă Criss.

Criss și Vlad prezintă “Sonată de toamnă”, în acest weekend la teatru

Alexandra – “cum ai primit tu rolul ăsta, fiind vorba despre așa un rol, așa un spectacol. De ce merită să venim?

Dan Bordeianu – “Este prima distribuție în care sunt căzut într-o admirație totală față de cele trei actrițe cu care joc. Doamna Victoria Cocioaș, doamna Laura Vasiliu și doamna Sorin Ștefănescu sunt niște actrițe fabuloase șu sunt onorat că fac parte din distribuție.

L-am primit, i-am zis lui Alex cu care mai făcusem “O noapte furtunoasă” și cu care m-am înțeles foarte bine atunci la repetiții, i-am zis că imi place enorm, chiar dacă e un rol mic pentru că este o provocare foarte mare pentru că nu are nicio legătură cu personalitatea mea. Acele zone din personalitatea lui Victor a trebuit să sap mult la mine să le găsesc. A fost o atmosferă frumoasă la repetiții, e o bucurie.”

Alexandra - “Cât timp ați repetat?”

Dan Bordeianu – “O perioadă intensă, o lună și ceva. Un timp foarte scurt pentru un spectacol de genul ăsta. Sunt niște timpi pe care la teatru nu-l poți grăbi. E foarte dificil, nu e nimic spectaculos, problema e în actori și în persoanje. Am terminat cu niște repetiții cu public.”

Alexandra – “Cum ați primit rolul și cum a fost parcursul până la avanpremieră?”

Victoria Cociaș – “Totul i se datorează lui Alex Mâzgăreanu, el a ales textul și ne-a propus această partitură. Eu știam filmul, nu știam acest text și mi s-a părut o foarte mare provocare și m-am mirat că el vrea să fac acest text, un regizor atât de tânăr. A fost foarte bine, am lucrat foarte bine împreună. Mi-a spus foarte multe lucruri care m-au ajutat în acest text. Este un regizor de finețe, de finețe psihologică. Îți mărturisesc că nu am văzut filmul înainte de spectacol, am vrut să am varianta mea înainte de spectacol.

Eu mai am o coadă de personaj în mine, nu se termină imediat. La personajele acestea cu suflet, care te solicită, sunt foarte multe lucruri de jucat, de trăit, de fapt, pentru că noi trăim în personajele astea. E foarte frumos, de fapt, faptul că am reușit să impresionăm publicul și că a reacționat atât de frumos la final. I-am simțit și pe parcurs.”

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad aduc pentru acest weekend un program artistic de excepție. Cum vă puteți relaxa la sfârșit de săptămână

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cod galben de vijelii, grindină şi ploi torenţiale în mai bine de jumătate din ţară. Zonele vizate de avertizare
a1.ro
Stelian Nistor, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, are o soție superbă. Cât de frumoasă este Daniela
HelloTaste.ro
Supă rece de avocado. Rețeta care te va salva vara aceasta
Catine
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
useit.ro
Experții au descoperit o nouă cvasi-Lună lângă Pământ. De cât timp urmărește planeta noastră
as.ro
Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro: „I-am dus într-o geantă sport cu care mergi la sală!”
MediCOOL
Alimente bogate în fier: ce e indicat să mănânci pentru a preveni anemia
Spynews
Ce salariu primește un profesor care predă la o școală privată în România! Peste 500 de posturi sunt libere din luna martie
x