CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema

Publicat pe 25.02.2022 la 11:17 Actualizat pe 25.02.2022 la 18:14

Criss și Vlad aduc la CulTour 2022 cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema în acest sfârșit de săptămână.

Criss poartă o bluză albă și zâmbește, iar Vlad poartă o bluză închisă la culoare și zâmbește

Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție

Happy Channel

În fiecare vineri, la CulTour 2022, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aduc în fața micilor ecrane cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Filme de acțiune, animații sau SF, toate vin pentru a întregi peisajul unul sfârșit de săptămână relaxant.

De asemenea, cei doi prezentatori carismatici, nu uită niciodată să adauge în marea de igrediente și piese de teatru românești.

Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ne ajută în fiecare vineri să ne facem programul pentru weekend și vin cu recomandări inedite de filme. De această dată, cei doi au adus în atenția publicului filmul românesc “Odată pentru totdeauna”, producție ce intră de astăzi în cinematografele din toată țara.

“Odată pentru totdeauna” vorbește despre Alex, un regizor tânăr și de succes care trece totuși printr-o perioadă sumbră a vieții sale. Acesta se luptă cu depresia, în ciuda faptului că pe plan profesional lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, cei dragi vor să îl urmeze. Astfel, doar cu ajutorul lor, Alex va reuși să treacă peste greutăți. În încercarea lui Alex de a depăși depresia, evenimentele tragi-comice nu lipsesc din peisajul vieții. “Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu, îi are ca actori principali pe Smiley, Ada Galeș și Celina Enea.

Următorul film recomandat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ne duce într-o altă zonă, fiind un thriller captivant. În filmul “Aleea Groazei”, un om ambițios din lumea carnavalului începe o relație amoroasă cu o psihiatră chiar mai periculoasă decât el. Povestea ambițiosului Stanton Carlisle va ajunge de astăzi în cinematografele din toată țara. Bărbatul pretinde că știe să citească gândurile oamenilor și astfel începe să creadă chiar el această minciună. După ce o descuperă pe Lilith Ritter, cei doi hotărăsc să stăpânească lumea prin hoții, însă află că trebuie să plătească un preț mare.

Maria Andreea Vârlan, despre experiența din Istanbul alături de vedetele serialelor turcești

Într-un interviu inedit alături de Alexandra Gherman, artista Maria Andreea Vârlan a povestit despre experiența pe care a avut-o în Istanbul, alături de vedetele serialelor turcești.

Maria Andreea Vârln este o artistă din România care de mică a fost îndrăgostită de lumea telenovelelor. Ulterior, a învățat în cadrul facultății limba spaniolă și a reușit să cunoască în carne și oase cele mai mari vedete ale lumii, precum Thalia, Natalia Oreiro și Lara Fabian.

De asemenea, tânăra a reușit să călătorească la Istanbul, acolo unde i-a cunoscut pe protagoniștii serialului “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin și Hande Erçel. Maria Andreea Vârlan a mărturisit că a fost îndrăgostită de personajul actriței din serialul turcesc și a făcut tot posibilul pentru a o cunoaște cu adevărat pe celebra actriță.

“Am căutat pe internet și este născută în aceeași zi cu mine. Când ne-am întâlnit, aveam aceeași culoare la bluză.”, a mărturisit Maria Andreea Vârlan în cadrul CulTour 2022. Artista a declarat că sora sa a fost cea care a reușit să aranjeze o întâlnire cu actorii.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Ce filme putem vedea la cinema

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x