CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă Happy Weekend. Care sunt cele mai îndrăgite producții pentru un sfârșit de săptămână relaxant

Publicat pe 25.03.2022 la 09:06 Actualizat pe 25.03.2022 la 18:29

Criss și Vlad prezintă Happy Weekend. În fiecare vineri, cei doi prezentatori carismatici aduc cele mai îndrăgite producții pentru un sfârșit de săptămână relaxant. Ce putem vedea de astăzi în cinematografele din toată țara.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză albă și are părul scurt și desprins, iar Vlad Gherman poartă o bluză închisă la culoare cu mâneci lungi

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Criss și Vlad prezintă Happy Weekend, ziua în care putem viziona cele mai îndrăgite producții care intră în cinematografele din toată țara. În fiecare vineri, cei doi prezentatori carismatici ne aduc în fața televizoarelor filme premiate, cele pe care le putem vedea alături de familie, prieteni sau chiar partenerul de cuplu.

Criss și Vlad prezintă Happy Weekend, o zi alături de cele mai îndrăgite producții

Criss și Vlad prezintă „Belfast”, un film semi-autobiografic ce spune povestea unei familii din clasa muncitoare și a fiului lor în timpul tumultoasei perioade din 1960 în UK. Scris și regizat de Kenneth Branagh, filmul îi aduce în prim-plan pe Caitríona Balfe, Judi Dench, Jamie Dornan, Ciarán Hinds, Colin Morgan și Jude Hill.

Filmul, cu o notă extrem de personală, spune povestea din perspectiva unui băiețel din Belfast în anul 1960, dar și a familiei sale. În timpul revoltelor din 1969 un grup de protestatari atacă toate locuințele catolicilor din Belfast.

Buddy, băiețelul în jurul căruia se învârte acțiunea, trece prin clipe memorabile alături de familie, dar și de Catherine, colega pe care o întâlnește în cadrul cursurilor de la școală.

Criss și Vlad prezintă “The Lost City”, un film așteptat de toată lumea cu o distribuție de excepție. Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph și Brad Pitt sunt cei care ne aduc în fața ecranului dramă, acțiune, comedie, toate ingredientele unui film de succes. Filmul spune povestea scriitoarei Loretta Sage, o femeie trecută de vârsta a doua care este cunoscută pentru poveștile sale de aventuri.

Citește și: Camelia Potec vorbește despre relația cu fiica sa, într-un interviu cu Alexandra Gherman

Acțiunea este centrată în jurul lui Dash, eroul cărților sale, care în realitate este Alan Caprison. Atunci când Loretta este răpită de Abigail Fairfax, Ala. merge în căutarea acesteia. Vrând să îi dovedească faptul că are calități de erou, acesta trece prin peripeții care îi vor schimba viața.

Criss și Vlad prezintă “Copacul dorințelor”, un film românesc

“Copacul dorințelor” este un film românesc regizat de Andrei Hutuleac, scris de Mihai Manescu, Matei Dima și Andrei Hutuleac. Mara, o fetiță de 12 ani bolnavă de cancer, intră într-o poveste fantastică pe care o trăiește cu tot sufletul. Aceasta trăiește cu bunicul ei și duce o viață liniștită în ciuda evenimentelor care cad asupra ei.

Atunci când ajunge într-un centru de îngrijiri paliative, află că un simplu copac îi poate îndeplini orice dorință ar vrea. De asemenea, acesta o trimite într-o călătorie fascinantă într-una dintre poveștile copilăriei sale, “Amintiri din Copilărie”. Micuța trăiește toate aventurile arătate în carte și se indentifică cu anumite personaje prezente. Aceasta pornește într-o călătorie magică alături de Nică, protagonistul cărții.

Citește și: Marius Pancu vorbește despre pasiuni și idealuri. Cum definește succesul celebrul prezentator

Filmul a fost realizat pentru ajutorarea celor de la Hospice Casa Speranței, astfel că toate încasările venite în urma vânzării biletelor vor fi distribuite către aceștia. Maya Noelle Prediger, Teodor Corban, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Ioana Anastasia Anton, sunt doar câteva dintre numele care au lucrat în cadrul acestei producții.

“Copacul dorințelor” intră de astăzi în cinematografele din toată țara și poate fi urmărit atât cu familia, cât și cu prietenii sau persoana iubită.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă Happy Weekend. Care sunt cele mai îndrăgite producții pentru un sfârșit de săptămână relaxant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x