CulTour 2022: Marius Pancu vorbește despre pasiuni și idealuri. Cum definește succesul celebrul prezentator

Publicat pe 14.03.2022 la 10:06 Actualizat pe 14.03.2022 la 18:46

Marius Pancu vorbește la CulTour 2022 despre pasiuni și idealuri. Cum definește succesul celebrul prezentator, într-o discuție cu Cristina Ciobănașu.

Marius Pancu poartă un tricou verde închis și ține mâinile împreunate

Marius Pancu, într-o nouă ediție CulTour 2022

Happy Channel

Marius Pancu, unul dintre cei mai carismatici prezentatori ai Observatorului, vorbește la CulTour 2022 despre pasiuni și idealuri. Cum a reușit să se mențină pe o treaptă ascendentă în toți acești ani și care este secretul succesului.

Cum definește vedeta viața în lumina reflectoarelor și care sunt sfaturile pe care le-ar oferi versiunii sale mai tinere. Într-o discuție cu Cristina Ciobănașu, un nou interviu CulTour 2022.

CulTour 2022: Marius Pancu vorbește despre pasiuni și idealuri

Marius Pancu a dezvăluit în cadrul CulTour 202 că de-a lungul timpului nu a reușit să-și aloce mentori de la care să învețe anumite practici, însă s-a dezvoltat în continuare prin efort continuu. De asemenea, acesta a mărturisit că nu ar putea ieși niciodată din zona umanistă, dar ar fi să aleagă pe viitor o altă meserie.

“N-am avut idoli, mentori, n-au existat pe piața românească, poate că tot răul spre bine. Am urmărit multe personaje din exterior, neputând să pun degetul pe cineva.”, a declarat Marius Pancu în cadrul CulTour 2022. În ceea ce privește dorința de a fi profesor, aceasta s-ar fi materializat în cazul în care s-ar fi abătut de la drumul deja trasat.

“Nu cred că aș fi fost drastic cu elevii mei, pentru că până la urmă scopul unui profesor e să-i facă să evolueze. Știu de unde mi se trage, sunt foarte tipicar, îmi plac lucrurile bine făcute. Se aplică acelorași oameni cu aceeași experiență, sunt perfecționist. Cu niște oameni către care vin spre mine să învețe, nu cred că aș fi fost drastic.”, a mai spus acesta. Marius Pancu spune că a avut de-a lungul timpului oameni de la care a avut întotdeauna de învățat și a reușit să-și dezvolte mai ușor pasiunea pentru jurnalism.

Cât despre stilul vestimentar, Marius Pancu recunoaște că și l-a creat încă din școală, atunci când a trebuit să poarte uniformă.

Marius Pancu își spune povestea stilului vestimentar

Cât despre colecția sa de cravate, celebrul prezentator a dezvăluit pentru prima dată numărul lor impresionant. Dacă femeile se mândresc cu pantofi și genți, iată că bărbații o pot face cu ajutorul accesoriilor. Marius Pancu a recunoscut că deține aproximativ 500 de cravate, acestea fiind adunate încă din copilărie.

„Este o problemă, la un moment dat va trebui să le donez sau să-mi cumpăr o altă casă. Sunt 13 ani de televizune în care am apărut numai cu cravată, e o colecție, unele mai apar, altele mai dispar, le iei de pe primul rând.”, a spus acesta. Marius Pancu mărturisește totuși că nu are superstiții legate de cravatele sale, însă își amintește câteva ocazii în care le-a purtat.

Marius Pancu este un om de televiziune de succes, însă el recunoaște că succesul nu se poate dobândi decât prin muncă asiduă și eforturi constante, asta pentru că nimic din ceea ce îți dorești cu adevărat nu poate apărea doar din dorință.

“Nu cred că mi-am trăit neapărat adolescența de 20 de ani la fel cum și-ar fi trăit-o un alt copil normal. Am fost extrem de concentrat pe direcția pe care mă aflam.”, a spus acesta.

În articolul

CulTour 2022: Marius Pancu vorbește despre pasiuni și idealuri. Cum definește succesul celebrul prezentator

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x