CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă programul artistic pentru weekend. Care sunt producțiile de care ne putem bucura

Publicat pe 28.01.2022 la 11:22 Actualizat pe 28.01.2022 la 17:44

Criss și Vlad aduc în fiecare vineri cele mai bune producții pentru un weekend de poveste. Haideți să vedem cu ce ne încântă cei doi prezentatori carismatici.

Vlad poartă un tricou gri și Criss poartă un pulover verde

Criss și Vlad prezintă programul artistic pentru weekend

Happy Channel

“Dacă e vineri vă facem programul artistic pentru weekend.”, începe Vlad Gherman emisiunea CulTour de astăzi.

“Și dacă tot am vorbit despre cât de important e râsul în viața noastră, vrem să vă trimitem la un musical cu accente comice, Oglinda Neagră.”, spune Criss.

“În acest spectacol, actrita Cristina Juncu a reușit să pună pe note schița lui Ion Luca Caragiale.”, continuă Vlad.

Criss și Vlad prezintă programul artistic pentru weekend

“Oglinda neagră dezvăluie lumea noastră de ieri, de azi și dintotdeauna, cu nebuniile ei și surprinde cuvintele “drăcușorului” Caragiale.”, spune Criss.

Alexandra - “Cum s-a născut spectacolul ăsta?”

Vlad Bălan – “La un moment dat, când au venit restricțiile. A început cu Cristina și soțul ei, Andrei Radu. Au facut o melodie pe facebook despre pandemie. Noi fiind prieteni, am zis că e foarte tare și că aș vrea să fiu și eu în chestia asta. S-a format o formație de carantină, în fiecare săptămână. Cum punea melodia Cristina, toți patru găseam subiecte despre diverse.

Cristina Juncu – “Practic, după perioada asta în care am intrat într-un fel de transă. Pentru că după carantină s-a așternut un gol și am zis că de ce să fim atât de liberi. Am venit într-o zi la colegul Bălan acasă, în vizită, si i-am zis, auzi, n-ai vrea să facem spectacole, concerte, în aer liber, cu cântecele, drăgut. Am stat un pic, ne-am gândit că Caragiale funcționează întotdeauna.”

Vlad Bălan – “Țin minte că la un oment dat ne-am pus pe recitit Caragiale. Am citit schițe, nuvele, cartea aia de căpătai, momente și schite. Am mai citit Kir Ianulea, am citit amândoi. Eu am citit-o într-a 9-a cu o noapte înainte să mă asculte profa. Ne-am întâlnit într-o dimineață, am ajuns la concluzia că vrem să legăm toate aceste povești. Am făcut la un moment dat un document în care Bubico devenea evil.”

Alexandra- “Cât v-a luat să scrieți?

Cristina – “N-am scris propriu zis. Ne-am întâlnit . Rareș ne-a întrebat care e scenariul, dacă am scris cântec. M-a demolat total. I-am cântat niște începuturi de cântece. Așa au început întâlnirile cu toți. Ceva, ceva au simțit ei. Timpul de repetiții…eu m-am apucat pe 10 iunie de compus și făceam în tandem cu Sever Bogdan si Iulian Spircea și între timp cu ei am început să mă văd pe la începutul lunii iulie. Am început să mă văd cu ei, săream peste Bălan. Împreună cu toții am fost două săptămâni.”

Alexandra – “De ce merită publicul să urmărească spectacolul ăsta?”

Crenguța Hariton – “Este o prezentare a lui Caragiale mai aproape de tinerii din ziua de azi. S-a facut o trraducere, este mai ușor de primit. Deci, vă așteptăm.”

Mihaela Subțirică – “Este foarte interesant că este un Caragiale pe beat-uri de pop, rock interbelic. A reușit să îl aducă pe Caragiale mult mai aproape de momentul prezent.”

Rares andrici - “E un alt fel de a-l vedea pe Caragiale, e mult mai aproape de tineri. Avem foarte mult loc să ne jucăm.”

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă programul artistic pentru weekend. Care sunt producțiile de care ne putem bucura

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2022. Balanțele au de luat o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Care este salariul maxim pe care poate să îi primească un inspector ANAF
a1.ro
Sfinții Constantin și Elena 2022: Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 21 mai. Ce nu e bine să faci la sărbătoarea de azi
Catine
Salată de ton cu ouă fierte, perfectă pentru gustări delicioase
retetefeldefel.ro
Parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure
useit.ro
Țara cu cei mai mulți miliardari. Unde locuiesc unele dintre cele mai bogate persoane din lume
as.ro
„Este incredibilă!” Ion Ţiriac i-a uimit pe străini cu plăcerea pentru care plăteşte o avere în fiecare an
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Satul rotund din România! Străinii sunt fascinați de el! Ai idee unde este? / FOTO
x