CulTour 2022: Cum ne putem regăsi puterea și energia feminină pentru a ne pune în valoare calitățile

Publicat pe 17.03.2022 la 10:10 Actualizat pe 17.03.2022 la 18:20

Cum ne putem regăsi puterea și energia feminină pentru a ne pune în valorea calitățile. Specialiștii CulTour 2022 vin cu idei inovative dar simple, pentru a ne dezvolta armonios.

Vlad poartă o bluză gri cu mâneci lungi, iar Criss poartă un hanorac albastru deschis

Criss și Vlad, în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

De cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos își uită puterea feminină pe care o posedă și se complac în anumite situații din varii motive. Specialiștii CulTour 2022 vin cu idei inovative dar simple, pentru a ne dezvolta armonios.

Andrada Dan, consilier de relații, a stat de vorbă cu Alexandra Gherman și le-a explicat femeilor cum își pot regăsi stima de sine.

CulTour 2022: Cum ne putem regăsi puterea și energia feminină

Alexandra Gherman a stat de vorbă cu specialistul CulTour 2022, Andrada Dan, pentru a afla mai multe detalii despre puterea și energia feminină. De cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos uită că au anumite calități și își ascund adevărata valoare în spatele unor măști.

Andrada Dan, consilier de relații, spune că atunci când femeile sunt sigure pe sine și își setează anumite obiective, acest lucru le conferă puterea și mult mai multă atractivitate din partea potențialilor parteneri. De asemenea, aceasta a subliniat faptul că nu există noțiunea de “îmi place”, atunci când ne referim la un bărbat anume.

“Nu există noțiunea îmi place un bărbat, investesc prin faptul că îmi place. Bărbatul este atras de o femeie, eu ca femeie sunt observat la început în relație. Dacă în timp mă face să mă simt bine, este implicat, are angajament, pas cu pas încep să investesc până spun da unui inel. Dar nu este un da până la sfârșitul vieții.”, a declarat Andrada Dan.

Specialistul CulTour 2022 a menționat că nu ne putem referi la relație ca la o bătălie câștigată, asta pentru că există un drum cu sensuri opuse. La început, atunci când femeia este în căutarea potențialului partener, aceasta trebuie să fie observator, să fie capabilă să recunoască ceea ce își dorește cu adevărat din partea unei relații de lungă durată. Ulterior, se realizează pași mici către succes.

Andrada Dan, consilier de relații, despre valoarea feminină

Andrada Dan mărturisește că femeia trebuie să observe “bărbatul autonom”, să țină cont de ceea ce își dorește acesta și să facă o listă de viitor. De asemenea, aceasta spune că bărbații își doresc întotdeauna femei sigure pe sine, cu tărie de caracter.

“Tărie este să știi ce vrei și ce alegi de prima oară. Dacă nu știu ce aleg, o să intru în iluzii și relații toxice.”, a mărturisit specialistul CulTour 2022. Cât despre schimbările pe care dorim să le realizăm în viața noastră, Andrada Dan spune că acestea trebuie să vină întotdeauna din interior. Atunci când nu suntem mulțumite cu anumite aspecte din viața noastră, trebuie să putem avea tăria de a le schimba.

Schimbarea vine întotdeauna din interior, iar scuzele nu sunt niciodată soluția pe termen lung. “Scuze pe care le aduci în viața ta ca să nu faci anumite lucruri. Mai presus de sentimente, avem acțiunile corecte. Toate scuzele nu există. Poți să faci mișcare și îți faci un program. Pentru că ai rezultate, începi să te simți bine. Sunt pentru fapte. Întotdeauna avem o viziune.”, a spus Andrada Dan, consilier de relații.

În articolul

CulTour 2022: Cum ne putem regăsi puterea și energia feminină pentru a ne pune în valoare calitățile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x