CulTour 2022: Ediție specială cu Marius Pancu, unul dintre cei mai carismatici prezentatori ai Observatorului. Cum și-a început cariera celebrul jurnalist

Publicat pe 08.03.2022 la 14:38 Actualizat pe 08.03.2022 la 18:18

O ediție de colecție cu jurnalistul Marius Pancu. Unul dintre cei mai carismatici prezentatori ai Observatorului, într-o discuție sinceră alături de Cristina Ciobănașu.

Marius Pancu poartă un tricou verde închis și ține mâinile împreunate

Marius Pancu, într-o ediție specială CulTour 2022

Happy Channel

Marius Pancu, unul dintre cei mai carismatici prezentatori ai Observatorului, a stat de vorbă la CulTour 2022 cu Cristina Ciobănașu. Jurnalistul și-a spus povestea de viață și s-a lăsat descoperit așa cum poate puțină lume l-a cunoscut până acum.

Cum și-a început cariera și care au fost visele din copilărie ale lui Marius Pancu, ne-a dezvăluit chiar el, într-un interviu de poveste.

Povestea lui Marius Pancu, unul dintre cei mai carismatici prezentatori ai Observatorului

Dacă până acum, telespectatorii au avut ocazia de a-l vedea pe Marius Pancu doar din postura de prezentator, iată că de data aceasta Cristina Ciobănașu le-a făcut o surpriză doamnelor și domnișoarelor chiar de 8 martie.

Marius Pancu a venit la CulTour 2022 și s-a lăsat descoperit așa cum poate puțină lume l-a văzut până acum. Jurnalistul și-a amintit cu bucurie de anii copilăriei și a făcut câteva declarații inedite pentru telespectatorii Happy Channel, cu ocazia aniversării postului de televiziune.

“Îmi amintesc că petreceam mult timp în aer liber. Am prins o generație dinainte de nebunia cu jocurile video. Aveam mulți prieteni care preferau să rămână în intimitatea casei lor. Am fost genul de om care ieșea în parcuri, în natură. Aveam și momentele de solitudine. Sunt o persoană introvertită, voiam să fiu singur în casă.”, a dezvăluit jurnalistul Marius Pancu. Cât despre cariera sa, prezentatorul spune întotdeauna că a fost ales pentru această meserie.

“Am început înainte să ajung la facultate cu jurnalismul, după care am intrat în lumea asta purtat de val, fără să plănuiesc foarte mult pașii următori. Cred că declicul a fost într-un moment de cumpănă.”, a mărturisit acesta. Cu toate că era un tânăr muncitor, Marius Pancu a recunoscut că viața nu i-a fost tocmai ușoară pe vremea când era student.

“Am început ca reporter de teren, era greu. Aveam și studii. Erau subiecte care picau. E foarte greu să trăiești o astfel de responsabilitate, să le aduci oamenilor acasă știri.”, a mai spus.

Marius Pancu, despre jurnalism

Cu toate că a fost întotdeauna pasionat de limbile străine, dar și de filologie, Marius Pancu și-a ales în cele din urmă cariera de jurnalist. De asemenea, a urmat studiile unei facultăți de profil și astfel a reușit să-și îndeplinească visul care l-a urmărit de tânăr.

“Am ales facultatea de jurnalism, oscilând între jurnalism și litere. Dacă asta vrei să faci și este sigur că nu vei fi profesor la catedră, de ce să nu-ți menții visul. Profesionalizarea a venit ulterior. Eu pot să fac diferența între cineva care a făcut o școală și cine nu.”, a spus.

Marius Pancu a mărturisit că în timpul școlii a avut o afinitate pentru limba română, materie pentru care s-a pregătit întotdeauna intens. De asemenea, pe când era încă elev, participa la olimpiadele organizate și de fiecare dată reușea performanță. Marius Pancu poate fi descris ca un munte de perservență și dăruire, un real model pentru tinerii care își doresc o carieră într-un domeniu deloc de neglijat, jurnalismul.

În articolul

CulTour 2022: Ediție specială cu Marius Pancu, unul dintre cei mai carismatici prezentatori ai Observatorului. Cum și-a început cariera celebrul jurnalist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x