CulTour 2022: Happy Blitz cu Mircea Gheorghiu, actor în serialul “Adela” și profesor la UNATC. Cum a răspuns vedeta curiozităților

Publicat pe 30.03.2022 la 10:48 Actualizat pe 30.03.2022 la 17:58

Mircea Gheorghiu poartă un tricou gri, vestă neagră și șapcă maro deschis

Mircea Gheorghiu, CulTour 2022

Instagram/Mircea Gheorghiu

Mircea Gheorghiu este actor în serialul “Adela”, dar și profesor la UNATC. Bărbatul este o adevărată inspirație pentru studenții care îi calcă pragul și reușește de fiecare dată să le insufle acestora dorința de a deveni mai buni în meseria pe care și-au ales-o.

Vedeta a participat pentru prima oară în cadrul unui interviu CulTour, mai exact Happy Blitz. A răspuns mai multor curiozități și s-a lăsat descoperit, așa cum puțină lume îl cunoaște.

Happy Blitz cu Mircea Gheorghiu, actor în serialul “Adela” și profesor la UNATC

Mircea Gheorghiu a recunoscut faptul că este o persoană matinală și se trezesc în fiecare zi la ora 5.15, însă nu poate lua niciodată micul dejun acasă. Cu toate acestea, de fiecare dată când are ocazia, își ia micul dejun pe platourile de filmare.

Cu toate că nu este un împătimit al micului dejun, acesta ar prefera de cele mai multe ori o cafea alături de un preparat dulce. De asemenea, acesta spune că atunci când a început să consume cafea, avea dureri constante de cap, dar și somnolență. Mircea Gheorghiu spune că cea mai frumoasă întâmplare ce i s-a întâmplat recent a implicat-o pe fiica lui, aceasta dorindu-și aceeași meserie.

“A fost copilul meu la o filmare, dar știu că a venit extrem de fericită. A început să plângă gândindu-se că s-a terminat. Povestind cu lacrimi în ochi, m-am emoționat. Vrea să facă totul pe cont propriu.”, a mărturisit Mircea Gheorghiu. Astfel, Cristina Ciobănașu a recunoscut faptul că atunci când actorii din “Adela” care povestesc întâmplări despre copiii lor se emoționează teribil.

Citește și: Marian Râlea vorbește despre rolurile sale în cea de-a 60-a aniversare a Zilei Mondiale a Teatrului

Cât despre ceea ce prietenii consideră tipic în cazul lui Mircea Gheorghiu, acesta spune că de cele mai multe ori vorbește prea mult atunci când se află în preajma studenților. Aceștia sunt de părere că folosește cuvinte elevate pe care nu le înțeleg în totalitate.

Ce nu știe toată lumea despre Mircea Gheorghiu, într-un interviu cu Cristina Ciobănașu

Mircea Gheorghiu a recunoscut că odată cu pandemia de COVID-19 nu a mai putut călători atât de mult, însă planurile de vacanță au fost deja făcute pentru vara lui 2022. Acesta spune că preferă solitudinea, atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber, asta pentru că odată cu vârsta se schimbă și prioritățile.

“Îmi place solitudinea. Mă regăsesc când sunt singur, prefer să stau să citesc într-un parc. Ajungi într-un punct al vieții în care nu mai simți nevoia să te agiți. La tinerețe te agiți, faci multe, când ajungi la maturitate nu mai simți investiția de energie.”, a declarat Mircea Gheorghiu pentru CulTour 2022.

Citește și: Camelia Potec vorbește despre relația de cuplu. Cum și-a cunoscut actualul partener

Acesta spune că în materie de preferințe culinare, ar alege întotdeauna pastele, cartofii și peștele. Cu toate acestea, nu preferă pastele fade, cu brânză ci pe cele cu sos roșu. Dacă ar fi pus să aleagă, Mircea Gheorghiu ar opta pentru înghețată, ciocolată și tiramisu în materie de dulciuri și ar alege întotdeauna turtele pe plită, asta pentru că mirosul lor îl duce înapoi în copilărie, pe vremea când era doar un puști în sânul familiei.

În articolul

CulTour 2022: Happy Blitz cu Mircea Gheorghiu, actor în serialul “Adela” și profesor la UNATC. Cum a răspuns vedeta curiozităților

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x