CulTour 2022: Ioana Ginghină, despre planurile de viitor într-un interviu cu Vlad Gherman. Ce femei i-au influențat viața celebrei actrițe

Publicat pe 02.03.2022 la 12:05 Actualizat pe 02.03.2022 la 17:44

Ioana Ginghină vorbește la CulTour 2022 despre planurile de viitor, într-un interviu inedit alături de Vlad Gherman. Ce femeie i-au influențat viața celebrei actrițe.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România la momentul actual. Vedeta a reușit de-a lungul timpului să-și păstreze o imagine impecabilă și datorită talentului său a interpretat cele mai provocatoare roluri în distribuții de excepție.

Într-un interviu inedit cu Vlad Gherman, Ioana Ginghină vorbește despre planurile de viitor, dar și despre viața cu fiica adolescentă. Ce spune vedeta despre femeile care i-au influențat viața.

Ioana Ginghină, despre planurile de viitor într-un interviu cu Vlad Gherman

Ioana Ginghină este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cu o carieră profesională care merge doar pe o pantă ascendentă, actrița reușește să se dedice atât familiei, cât și profesiei pe care o iubește. Aceasta a dezvăluit în cadrul CulTour 2022 că își dorește ca acest an să fie diferit.

“După doi ani de zile, poate ușor revenim la ce am fost. Cu evenimente, concerte, distracții, muncă, spectacole cu săli pline.”, a mărturisit Ioana Ginghină în cadrul CulTour 2022.

Deși primăvara sosește în fiecare an în luna martie, din punct de vedere meteorologic, vedeta a declarat că în copilărie toate sărbătorile de Paște erau acoperite de zăpadă. “Inclusiv de Paște, la Siviu ningea și făceam cazemate de zăpadă. Deși iepurașul ne aducea un set de haine noi, nu le purtai pentru că încă era iarnă.”, și-a amintit vedeta. Ioana Ginghină spune că pentru ea, primăvara reprezintă „alesul babelor și schimbatul anotimpurilor”.

Ioana Ginghină nu este doar actriță, ci și mamă de fată adolescentă, asta pentru că Ruxi va împlini în curând frumoasa vârstă de 14 ani.

„Mă înțeleg foarte bine. Multă lume m-a speriat. A venit adolescența și mi se pare că nu e chiar atât de greu. Contează mult relația până la adolescență. Dacă ți-ai dedicat timp, deja culegi roadele și nu mai trebuie să faci mare lucru.”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, despre fiica adolescentă și traiul în postura de mămică

Ioana Ginghină a mărturisit că traiul în preajma unei adolescente nu este chiar atât de dificil pe cât se vehiculează.

“Își cere scuze când are toane. Și eu știu să nu insist. Poate n-am intrat bine în adolescență.”, a mai spus actrița. Cât despre pasiunile fetei, Ioana Ginghină spune că aceasta este îndrăgostită de arte, în special desen.

“Ea e pasionată de desen, citește foarte mult, dacă se uită se uită la anime, nu mă deranjează că stă pe telefon. Eram un pic panicată. Era exemplul meu, eu am fost toată viața pasionată de actorie, voiam să fac parte dintr-o trupă și făceam parte dintr-o trupă de amatori.”, a continuat Ioana Ginghină. Deși este mamă de adolescentă, vedeta a mărturisit că nu este genul care să își controleze copilul, asta pentru că are încredere totală în ceea ce fiica ei îi oferă.

De asemenea, Ioana Ginghină a vorbit despre mama sa, cea care i-a dat viață: “Eu o apreciez pe mama mea că deși este o femeie simplă care a crescut la Costinești, a avut deschiderea să spună da în momentul în care o adolescentă i-a zis că vrea să se facă actriță.”

În articolul

CulTour 2022: Ioana Ginghină, despre planurile de viitor într-un interviu cu Vlad Gherman. Ce femei i-au influențat viața celebrei actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x