CulTour 2022: Maria Andreea Vârlan, artista din România care le-a cunoscut pe divele latino. Cum a început povestea tinerei

Publicat pe 08.02.2022 la 12:34 Actualizat pe 08.02.2022 la 18:20

Maria Andreea Vârlan le-a cunoscut pe divele latino internaționale și a venit la CulTour 2022 să povestească cum și-a îndeplinit visele de mic copil. Cum a început povestea tinerei.

Maria Andreea poartă un pulover verde cu mâneci lungi și are părul negru. Artista latino îl poartă desprins și are un machiaj de seară

Maria Andreea Vârlan, artista din România care le-a cunoscut pe divele latino

Happy Channel

Maria Andreea Vârlan este un exemplu de ambiție și perseverență pentru toate tinerele din România, cât și din afară. La doar 35 de ani, tânăra a reușit să întâlnească vedete internaționale precum Thalia, Natalia Oreiro și Lara Fabian.

Într-un interviu oferit pentru CulTour 2022, Maria Andreea Vârlan a stat de vorbă cu Alexandra Gherman despre experiențele pe care le-a trăit de-a lungul timpului, dar și despre munca depusă pentru a ajunge întotdeauna acolo unde și-a dorit.

Maria Andreea Vârlan, artista din România care le-a cunoscut pe divele latino

Maria Andreea Vârlan și-a descoperit pasiunea pentru lumea latino în tinerețe, ca toate fetele în acea perioadă. Telenovelele difuzate în România au reușit să o prindă în mreje și astfel i-au dezvoltat un hobby la care nu a renunțat niciodată.

Artistă pe propriile picioare, participantă în cadrul Eurovision, Maria Andreea Vârlan a muncit întotdeauna pentru ce și-a dorit. A cochetat de mică cu limba spaniolă, a practicat timp de zece ani dans și coregrafie, iar în liceu a început să aprofundeze lecțiile de limbă spaniolă pe care le îndrăgea atât de mult.

Maria Andreea Vârlan s-a născut în Suceava și este cunoscută ca “Reina”, acesta fiind și numele melodiei cu care a participat în cadrul preselecțiilor Eurovision. Artista spune că a avut o înclinație către lumea artistică încă de mică.

“Pasiunea pentru muzică este de mică. A început din maternitate. Bunica mea, ca să fiu obișnuită cu luminile, cu gălăgia, a aprins lumina și a dat drumul la muzică.”, a mărturisit în cadrul CulTour, Maria Andreea Vârlan.

Povestea de succes a Mariei Andreea Vârlan

Maria Andreea Vârlan nu este doar o artistă completă, ci și o jurnalistă în adevăratul sens al cuvântului și o fană înrăită a vedetelor internaționale. Artista le-a cunoscut personal pe Thalia, Natalia Oreiro și Lara Fabian.

“Cu doi ani în urmă l-am cunoscut pe agentul ei. Mi-a scris, mi-a urmărit cariera. Mi-a scris să vin să-i iau interviu. Am fost o elevă studioasă și m-am pregătit timp de o lună. Am ascultat tot ce-am găsit. Am făcut eu întrebările. I-au plăcut Larei. Am întrebat-o altceva față de ce o întreba lumea de obicei.”, și-a amintit Maria Andreea Vârlan despre întâlnirea cu Lara Fabian.

În ceea ce privește întâlnirea cu Thalia, Maria Andreea Vârlan a mărturisit că a fost destul de dificil să obțină acest lucru.

“A fost o întâmplare fericită pentru că trebuie să faci parte din fan-clubul internațional. Era foarte greu, deși am vorbit cu președintele fan-clubului din New York.”, a declarat pentru CulTour, Maria Andreea Vârlan.

Ulterior, Maria Andreea Vârlan a primit mai multe aprecieri din partea Thalia pe pagina personală de Instagram. Despre diva internațională, vedeta noastră spune că este “o persoană foarte caldă.”

“Dacă vede ceva, primește cadourile, le folosește. Ține foarte mult la fani.”, a mai spus Maria. În cele din urmă, Natalia Oreiro a fost cea de-a treia vedetă care a impresionat-o pe tânăra suceveancă.

“Natalia Oreiro este foarte iubită de ruși. A primit cetățenie rusă. Am vrut să-i iau un interviu la Tel Aviv, eram aproape, doar că s-a amânat acel concert.”, a povestit pentru CulTour 2022, Maria Andreea Vârlan.

În articolul

CulTour 2022: Maria Andreea Vârlan, artista din România care le-a cunoscut pe divele latino. Cum a început povestea tinerei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x