CulTour 2022: Reinventare și cunoaștere alături de Andreea Ioniță. Cum ajungem să ne iubim sinele

Publicat pe 01.03.2022 la 11:09 Actualizat pe 01.03.2022 la 20:56

În luna martie la CulTour 2022, Criss și Vlad vorbesc despre reinventare și cunoaștere. Cum ajungem să ne iubim sinele și să fim conștiente de puterea interioară pe care o avem. Andreea Ioniță, instructor de yoga, ne conduce într-o lume fascinantă a acestei practici.

Andreea Ioniță poartă un sacou albastru, bijuterii la gât și are părul blond pe care îl poartă desprins, lăsat pe spate

Andreea Ioniță, instructor de yoga

Happy Channel

Andreea Ioniță, intructor de yoga, vorbește la CulTour 2022 despre reinventare și cunoaștere. Cum ajungem să fim conștiente de puterea interioară pe care o avem și cum să ne iubim pe sine. De asemenea, vom intra într-o lume fascinantă a practicii yoga.

Alexandra Gherman, într-o discuție sinceră alături de Andreea Ioniță, instructor de yoga, despre acceptarea sinelui.

Reinventare și cunoaștere alături de Andreea Ioniță

Andreea Ioniță este mamă a doi copii, o fetiță în vârstă de 7 ani și un băiețel de doar trei săptămâni. De asemenea, este instructor de yoga de 8 ani, timp în care a reușit să acumuleze cunoștințe și practici care au ajutat-o în viața de zi cu zi, dar și alături de familie și cei apropiați.

O bună perioadă de timp, Andreea Ioniță a lucrat în cadrul unui lanț de fitness ca și director de marketing și a reușit să-și lase amprenta de fiecare dată într-un sens pozitiv. Cu toate acestea, după o singură clasă de yoga, tânăra și-a dat seama că viața ei înseamnă mult mai mult decât reprezenta până la acel punct. Acum, după 8 ani în care este instructor de yoga, Andreea Ioniță și-a regăsit sinele și îi învață și pe cei din jur să facă acest lucru.

La primul curs de yoga, Andreea Ioniță a recunoscut că a pășit destul de timidă, ea fiind o persoană căreia i-a plăcut întotdeauna adrenalina. Cu toate acestea, chiar în următoarea zi, aceasta a renunțat job-ul din corporație pentru o viață liniștită.

“Mi-am pus întrebări existențiale pentru viață. Mi-am pus întrebarea cine sunt.”, a declarat Andreea Ioniță. Deși au trecut opt ani de când aceasta și-a găsit adevărata vocație, întrebările existențiale încă nu și-au găsit un răspuns clar în viața ei.

Dacă ar fi să ofere o definițe a practicii yoga, Andreea Ioniță spune că aceasta reprezintă “unitate”. “Omul e obișnuit să trăiască în separare. Ești mult mai mult decât gânduri.”, a continuat Andreea Ioniță.

Andreea Ioniță, despre regăsirea sinelui

De asemenea, aceasta mărturisește că “yoga aduce echilibru între corp, minte și suflet și aduce la suprafață ideea că nu există concurență între cele trei. Unitate a omului însuși ne conectează cu natura interioară, cu oamenii.”

Andreea Ioniță este de părere că yoga “ne contectează cu Creatorul”. “Universul este în toți și în toate. Omul nu își poate găsi pacea fără să-și găsească pacea supremă. Religia nu contează, esența culturală nu contează, contează sămânța.”

Deși încă tânără, la vârsta de 33 de ani, Andreea Ioniță a realizat că reprezintă mai mult decât este. “Frica de moarte este rădăcina tuturor fricilor. Pe la vârsta de 33 de ani nu înțelegeam moartea, pentru că nu înțelegeam viața. Era ceva în interiorul meu care m-a făcut să-mi pun întrebări. În vis m-am condus într-un proces al morții și în visul meu am renăscut.”, a spus Andreea Ioniță, instructor de yoga.

Andreea Ioniță a fost invitata CulTour 2022 în prima zi de primăvară și a vorbit cu Alexandra Gherman despre regăsirea de sine și iubirea proprie, atunci când nimic nu mai contează.

În articolul

CulTour 2022: Reinventare și cunoaștere alături de Andreea Ioniță. Cum ajungem să ne iubim sinele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x