CulTour 2022: Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, povestea prieteniei eterne. Cum s-au cunoscut cei doi

Publicat pe 23.02.2022 la 12:19 Actualizat pe 23.02.2022 la 18:03

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev și-au spus povestea prieteniei la CulTour 2022. Cum s-au cunoscut cei doi și care a fost momentul în care și-au dat seama că împart țeluri comune.

Alecsandru Dunaev își sprijină cotul pe Vlad Gherman și amândoi privesc zâmbind spre cameră

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, povestea prieteniei eterne

Happy Channel

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev au sărbătorit ziua prieteniei lor chiar la CulTour 2022. Pentru că toată lumea știe acum că cei doi actori sunt mai mult decât colegi de platou, pe parcurs au devenit și “frați”, iată că povestea lor a trebuit spusă și în cadrul emisiunii.

Cum au ajuns vedetele să meargă în vacanțe împreună alături de alți prieteni, cum s-au cunoscut, dar și ce i-a făcut să continuie această amiciție, au spus chiar ei, la CulTour 2022.

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, povestea prieteniei eterne

După ce Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea, actorul a recunoscut că a fost ajutat să treacă peste situațiile dificile de nimeni altul decât Alecsandru Dunaev. Cei doi s-au cunoscut la repetițiile serialului “Adela” în vara anului 2020 și de atunci au continuat să împărtășească momente frumoase împreună.

Cele mai multe dintre pățaniile prieteniei se pot vedea și pe paginile de socializare ale celor doi actori, acolo unde poze și filmulețe stau mărturie ale trecerii timpului. Vlad Gherman a recunoscut că o prietenie ca cea pe care o are acum cu Alecsandru Dunaev este rar întâlnită, asta pentru că de cele mai multe ori actorii se consideră chiar “frați”.

„Au funcționat secvențele din prima, se crea inconștient un comic, lucrurile păreau bune și ne-am demonstrat ulterior că există această relaționare.”, a mărturisit în Alecsandru Dunaev în cadrul CulTour 2022.

La începutul anului 2021, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu își anunțau despărțirea. Pentru celebrul actor au existat clipe grele peste care nu ar fi trecut fără prieteni, așa cum a declarat chiar el de cele mai multe ori.

„Și tocmai pentru că ai deschis subiectul. Am trăit împreună clipe super mișto, mai ales la începutul anului trecut, pentru că a fost destul de zbuciumat pentru mine. A fost unul dintre oamenii care m-au ajutat să trec de la stările prin care treceam.”, a declarat Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, prieteni atât pe platourile de filmare cât și în viața reală

Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev și-au continuat prietenia care a început pe platourile de filmare și în viața reală. Cei doi au călătorit în Zanzibar au călătorit alături de mulți alți amici la munte sau alte destinații unde s-au relaxat după mai multe perioade aglomerate.

“Multe dintre acele momente au fost și filmate. Prima călătorie a fost în martie. Atât Oana, cât și Mara treceau printr-o perioadă nefavorabilă. Tu erai constant.”, i-a reamintit Vlad lui Alecsandru. Actorul l-a numit pe al său prieten, “călăuză” și “mentor”.

Alecsandru Dunaev și-a amintit, de asemenea, că nici el nu se afla într-o perioadă prea bună a vieții sale, asta pentru că actorul a suferit un accident cu mașina: „Nici eu nu eram prea bine în perioada aceea. Cu vreo două trei zile înainte de excursie, am avut un accident care mi-a pus mașina pe bară undeva la o lună.”

Cei doi prieteni urmau atunci să călătorească la Sighișoara alături de colegele Mara Oprea și Oana Moșneagu. Ulterior, Vlad Gherman și-a făcut publică relația de iubire cu Oana.

În articolul

CulTour 2022: Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev, povestea prieteniei eterne. Cum s-au cunoscut cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x