Cum a luat naștere scenariul serialului ”Fructul Oprit”

Publicat pe 23.02.2018 la 10:48 Actualizat pe 21.03.2018 la 17:14

Radu Grigore, scenaristul serialului „Fructul Oprit” a povestit la emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30) cum a luat naștere scenariul serialului, dar și cum este la filmări.

Radu Grigore, unul dintre scenariștii serialului „Fructul Oprit” a povestit la emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30) cum a luat naștere scenariul serialului, dar și cum este la filmări.

Cu multe zile și nopți nedormite și muncite. E o poveste foarte lungă. Scenariul e o adaptare după un roman turcesc, scris la 1900, un roman atât de celebru, încât, nu cred că în Turcia există familie care să nu-l aibă. S-au făcut două ecranizări după acest roman, una pe la 1970 și cealaltă, în 2007-2008. Ambele ecranizări au avut succes. Ultima deține în continuare recordul de audiență. E ceva nou și, în același timp, vechi. Are o simplitate anume”.

Alegerea actorilor pentru acest proiect a fost una dificilă. Pe de-o parte, au fost actori doriți de la bun început pentru anumite roluri, dar a urmat și un lung casting. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Adrtiana Trandafir, Marian Râlea sunt câțiva dintre actorii pe care, spune Radu Grigore, cei din echipă i-au avut în minte de la bun început pentru personajele din ”Fructul Oprit”.

Au fost multe zile în care au fost mulți actori pe care i-am chemat la casting, a fost un proces foarte greu. Mi s-a părut foarte greu pentru ei, în prinul rând. Țin minte că era vară și vreo 40 de grade”.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.


Emisiunea ”PoveștiCOOL” se difuzează la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).


Noul serial realizat de Antena 1 se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. De altfel, o parte din film s-a realizat chiar în Turcia, în Istanbul, iar presa turcă a scris, chiar, despre prezența echipei de filmare și a actorilor români.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Doru Ana, Adrian Titieni, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și pe Michaela Prosan, Petru Păun, Doinița Oancea, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu.

În articolul

Cum a luat naștere scenariul serialului ”Fructul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x