Desertul toamnei, la ”Happy Food”. Învață să pregătești pere poșate în vin
Publicat pe 20.10.2016 la 17:13 Actualizat pe 22.10.2016 la 21:51
Perele sunt printre vedetele toamnei, asa ca ar fi pacat sa nu le consumi cat mai des. La ”Happy Food” descoperi cum se prepara perele posate in vin.
Toamna este anotimpul perelor parfumate și dulci. Vlad s-a gândit că ele pot fi transformate într-un desert fabulos, așa că i-a răsplătit pe telespectatorii fideli ai ”Happy Food” cu o rețetă specială, un preparat dulce cu gust și aromă de toamnă.
El și-a amintit că Olguța, invitata alături de care a pregătit brioșe cu ciocolată într-o ediție anterioară, i-a spus că desertul ei preferat nu este o prăjitură, ci o pară poșată. Astfel, Vlad a chemat-o din nou în bucătăria ”Happy Food”, iar cei doi au pregătit cel mai simplu și delicios preparat posibil.
Perelor poșate în vin li s-au adăugat o mulțime de condimente, cum ar fi ghimbir, anason și scorțișoară. Nu a lipsit nici zahărul, care a dat o dulceață deosebită preparatului.
N-o să-ți dezvăluim restul ingredientelor, ci te lăsăm să le descoperi singură, urmărind clipul video de mai sus. Tot acolo, vei afla și câteva indicații prețioase, pentru un preparat excepțional.