ADEVĂRATELE paste carbonara se fac cu doar cinci ingrediente
Publicat pe 05.03.2018 la 11:30 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:15
Câștigătorul emisiunii ”Chefi la cuțite” este invitatul lui Vlad Gherman la această ediție de „Don Apetit &Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la Happy Channel.
Câștigătorul emisiunii ”Chefi la cuțite” este invitatul lui Vlad Gherman la această ediție de „Don Apetit &Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la Happy Channel. Cristian Șerb a venit pregătit să facă un preparat din bucătăria italiană. Este vorba despre paste carbonara.
”Am venit să punem capăt lucrurilor. Am venit cu o rețetă de paste carbonara, tradițională 100%, așa cum o făceau minerii italinei, o rețetă făcută într-o perioadă de criză, când nu prea aveau ce să mănânce”, a explicat Cristian.
INGREDIENTE:
Guanciale (falcă de porc)
parmezan amestecat cu pecorino
paste
două gălbenușuri
Modul de preparare dar și alte secrete ale rețetei clasice de paste carbonara le aflați din clipul de mai jos