La Don Apetit, Vlad face poezie în bucătărie. Ciolan de curcan afumat cu prune și couscous. Ce bine sună!
Publicat pe 30.10.2017 la 16:51 Actualizat pe 30.10.2017 la 17:25
Vlad Gherman l-a avut invitat pe Alex Cîrțu, unde a gătit ciolan de curcan afumat cu couscous și coulis de prune.
La Don Apetit, emisiune difuzată de Happy Channel de luni până miercuri, de la 12.30, Vlad Gherman l-a avut invitat pe Alex Cîrțu, unde a gătit ciolan de curcan afumat cu couscous și coulis de prune.
„Nu o să îl combinăm cu multe lucruri, pentru că el (n.r. curcanul) e deja afumat”, ne lămurește Chef Cîrțu.
Ingrediente:
- ciolan de curcan afumat
- cimbru
- salvie
- scorțișoară
- usturoi
- couscous
- prune
- ulei de măsline
- miere
- sos de soia
- zeamă de lămâie
Cum se prepară felul acesta special de mâncare, aflați din clipul alăturat.