O rețetă de-ți lasă gura apă: pastramă de berbecuț la grătar cu mujdei și mămăliguță
Publicat pe 02.10.2017 la 14:49 Actualizat pe 02.10.2017 la 16:36
Don Apetit va prezinta o reteta absolut delicioasa! Pastrama de berbecut cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Nu are cu să nu-ți lase gura apă când îți vom spune rețeta zilei, recomandată de Don Apetit la Happy Channel: pastramă de berbecuț la grătar cu mujdei, mămăliguță și cu garnitură de cartofi prăjiți. Însă, nu Vlad Gherman o va prepara, ci un gratargiu specializat: Mihai Căilean.
Iată care sunt ingredientele:
- pastramă de berbecuț, ținută în baiț
- usturoi
- mălai
- untură
- cartofi
Cum se prepară și care sunt secretele unei pastrame reușite aflați din clipul alăturat.