Cum poți face o gustare rapidă și un desert cu resturile din frigider
Publicat pe 16.10.2017 la 18:31 Actualizat pe 17.10.2017 la 10:34
Iata doua retete pe care le poti face cu ce ti-a mai ramas prin frigider.
Chef Dan Bogatu este cel care i-a potolit foamea de lup a lui Vlad Gherman la emisiunea ”Don Apetit”, difuzată de Happy Channel, de luni până miercuri, de la 12.30.
Dan Bogatu a preparat ceva rapid cu ce avea Vlad prin bucătărie: paste, broccoli, ceapă, somon, mentă, busuioc, foietaj, morcovi, spanac, roșii, usturoi, pere, vin sec, unt, baton de vanilie. Ce a gătit Chef-ul cu acestea? Paste cu somon și spanac, plus un desert din pere.
”Vrem să arătăm că se poate găti rapid cu ce ți-a mai rămas prin casă, prin frigider. E păcat să arunci mâncarea”, a explicat chef Dan Bogatu.
Cum s-au descurcat băieții aflați din clipurile alăturate.