Gheorghe Dinică a fost cel care a determinat-o să se facă actriță. Ea este Elena Șeulean, alias Mona din ”O gărmadă de caramele”

Publicat pe 24.10.2017 la 15:55 Actualizat pe 24.10.2017 la 17:32

Intr-un interviu, actrita din O gramada de caramele a povestit ce rol decisiv a avut Gheorghe Dinica in viata ei.

Pe Elena Șeulean o știți din rolul Monei din serialele ”Când mama nu-i acasă” și ”O gărmadă de caramele”, difuzate de postul de televiziune Happy Channel. Este blonda care se prezintă ca fiind asistenta personală a celui mai trare producător muzical, Micki Goga (Bubu Cernea).

Dacă despre personajul ei, Elena ne-a vorbit în acest interviu, acum este vremea să aflăm cum a ales ea drumul acesta al actoriei.

Teatrul este marea mea pasiune de micuță, de la trei ani. Știu că l-am văzut la televizor pe Gheorghe Dinică și am întrebat-o pe mama ce face domnul acela. Mi-a zis actor și de atunci am vrut să fiu și eu ca acel domn, actriță. Mie îmi place actoria cu tot ce înseamnă ea, atât teatrul, cât și televiziunea. Dacă ar fi să aleg, aș alege televiziunea, pentru că are o deschidere”, a mărturisit actrița la emisiunea ”Happy Night”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel, de luni până vineri, la ora 22.30.

Pe Elena o puteți urmări și în spectacolele de teatru ”Turnadot” și ”Allmost maine”, iar la TV, ea o interpretează pe Mona, în ”O grămadă de caramele”, serial ce continuă povestea din ”Când mama nu-i acasă”. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micki Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Gheorghe Dinică a fost cel care a determinat-o să se facă actriță. Ea este Elena Șeulean, alias Mona din ”O gărmadă de caramele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x