Gust italienesc, în bucătăria ”Happy Food”. Învață să pregătești șnițel cu parmzan
Publicat pe 20.10.2016 la 17:09 Actualizat pe 22.10.2016 la 12:49
Peparatele italienesti sunt recunoscute pentru savoarea si rafinamentul lor. Invata sa pregatesti si tu snitel cu parmezan si ou.
Bucătăria italienească este renumită pentru rafinalentul și savoarea sa. Secretul acestor preparate savuroase stă în modul de gătire și asocierea unor ingrediente inedite. La ”Happy Food”, telespectatorii au învățat cum să îi dea unui banal șnițel gustul specific italienesc.
Bucătarul Cornel Bobocea este expert în ceea ce privește gastronomia, astfel că le-a oferit telespectatorilor ”Happy Day” câteva trucuri foarte interesante. El a preparat șnițel de vită cu parmezan și ou. Potrivit bucătarului, secretul unui șnițel reușit stă în frăgezimea cărnii.
Vlad n-a stat degeaba nici de această dată. El s-a ocupat de prăgătirea amestecului în care a fost acoperită carnea și a ascultat cu mare atenție indicațiile importante pe care le-a primit de la Cornel Bobocea.
Află despre ce este vorba și cum poți pregăti un peparat italienesc delicios, urmărind materialul video de mai sus.