Happy Cook iese din emisfera legumelor și vine cu o rețetă indiană delicioasă
Publicat pe 11.11.2016 la 23:59 Actualizat pe 12.11.2016 la 16:12
Happy Cook vine cu o reteta indiana, simpla de realizat, gustoasă si deloc complicata.
De această dată, în cadrul emisiunii Happy Cook, Vlad vă prezintă o nouă rețetă delicioasă.
Carne de pui, roșii, smântână, unt, ghimbir, usturoi, supă de legume și un mix din condimente, ardei și iaurt...acestea sunt ingredientele de care aveți nevoie. Este vorba despre tikka masala....o rețetă care iese din emisfera legumelor și care pune mai mult accent pe carne, în mod special piept sau pulpă de pui. Pentru început, adăugați într-o tigaie încinsă ulei de măsline, unt și puțin ardei gras. Puiul se prepară, în mod general, într-un sos indian realizat din mai multe condimente mixate cu iaurt și ulei de măsline.
Care sunt pași, dar și multe alte secrete puteți afla urmărind videoclipul de mai sus.