Aţi mâncat lasagna cu spanac şi praz? Acum e momentul să o încercaţi
Publicat pe 08.03.2017 la 09:53 Actualizat pe 11.03.2017 la 10:28
Anca Lungu a gatit lasagna cu praz si spanac la Happy Food.
Cu toţii ştim că spanacul este un aliment foarte bogat în vitamine şi este recomandat să îl consumăm cât mai des. Ce ne facem când nu ne place gustul lui, dar vrem să îl includem în alimentaţie? Îl combinăm cu praz. Anca Lungu a fost invitata lui Vlad la Happy Food şi a gătit lasagna cu spanac şi praz.
“Combinaţia dintre praz şi spanac este absolut genială. Se completează perfect aceste arome”, spune Anca Lungu despre alegerea făcută.
Ingrediente:
- Spanac
- Praz
- Foi de lasagna
- Lapte
- Unt
- Făină
- Nucşoară
- Zeamă de lămâie
- Ouă de prepeliţă
- Sare
- Piper
Urmăriţi clipul alăturat şi pregătiţi şi voi această reţetă neobişnuită de lasagna.