Supa cremă de cartofi cu praz și pancetta, un deliciu
Publicat pe 09.03.2017 la 19:36 Actualizat pe 11.03.2017 la 13:44
Supa crema de cartofi si praz este alegerea perfecta pentru o masa usoara si gustoasa.
Chef Mihai Munteanu de la Horeca School a fost invitatul lui Vlad la Happy Food, unde a gătit o rețetă foarte simplă, numai bună atunci când nu vreți să petreceți mult timp în bucătărie. Supa cremă de cartofi cu praz și pancetta este alegerea perfectă pentru o masă ușoară, mai ales că o puteți asezona cu ce ingrediente doriți.
”Am ales să folosesc doar aceste ingrediente pentru că vreau să păstrez gustul de cartof și de praz”, spune Mihai Munteanu.
Ingrediente :
- Pancetta (Bacon)
- Cartofi
- Praz
- Smântână lichidă
- Unt
- Sare
- Piper
Urmăriți clipul alăturat și aflați cum se pregătește această supă delicioasă.