Buyurdi, varianta grecească a preparatului românesc roșii cu brânză
Publicat pe 02.03.2017 la 14:19 Actualizat pe 04.03.2017 la 13:30
Rosii cu branza sau buyurdi, o delicatesa greceasca este o alternativa pentru o masa gustoasa.
La Happy Food, invitata lui Vlad, Andreea Ibacka, a gătit un preparat specific grecesc. Buyurdi este un aperitiv grecesc, mai exact o salată caldă.
”Îmi place foarte mult bucătăria grecească, am plecat din Grecia cu câteva rețete de aperitive senzaționale, majoritatea bazate pe produse lactate”, spune Andreea Ibacka, referindu-se la preparatul cu care l-a încântat pe Vlad.
Ingrediente:
- Brânză de capră
- Roșii
- Ardei iute
- Oregano
- Busuioc
- Ulei de măsline
- Condiment de barbeque
Urmăriți clipul alăturat și pregătiți și voi acasă acest preparat mediteranean.