Ați mai mâncat porc marinat în suc de portocale? Iată cât de simplu se gătește!
Publicat pe 15.03.2017 la 10:10 Actualizat pe 18.03.2017 la 09:44
Incearca aceasta reteta desprinsa de pe alt continent si surprinde-i pe cei dragi.
O știți pe Silvia Chindea? Este autoarea cărții ”Moarte în Peru” și a fost invitata lui Vlad la Happy Food. Scritoarea a ales să gătească o rețetă din Peru, și anume porc picant marinat în suc de portocale.
”Nu e o rețetă complicată, dar ca toate ingredientele să condimenteze porcul, trebuie îl lăsăm la frigider”, recomandă Silvia Chindea.
Ingrediente:
- Gulaș
- Sare
- Piper
- Curcuma (Turmeric)
- Usturoi granulat
- Chimen
- Oțet
- Suc de portocale
- Făină
- Ceapă
Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii de realizare a acestei rețete de peste ocean.