Tartă cu zmeură și mascarpone. Vă plouă în gură, nu-i așa?
Publicat pe 15.03.2017 la 10:11 Actualizat pe 19.03.2017 la 17:10
Tarta cu zmeura si mascarpone te scoate din incurcatura atunci cand vrei sa pregatesti ceva dulce.
Isabela Dobrin, de la isabelacuisine.eu, a gătit la Happy Food o tartă cu aluat crocant de cacao și cremă aerată de ciocolată albă și mascarpone. A adăugat la final zmeură, spre deliciul lui Vlad. Sună tentant, așa-i? Iată care sunt secretele care garantează succesul acestei rețete.
”Untul trebuie să fie cât mai rece, pentru că trebuie să frământăm rapid aluatul”, spune Isabela, care a mai precizat că aluatul trebuie să fie cât mai nisipos.
Ingrediente:
- Făină
- Sare
- Zahăr pudră
- Cacao
- Gălbenuș de ou
- Unt
- Ciocolată albă
- Mascarpone
- Zmeură
Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii pe care să îi urmați pentru a pregăti acest desert.