Salată thailandeză cu vită, un mix de arome
Publicat pe 16.02.2017 la 23:25 Actualizat pe 18.02.2017 la 10:03
O salata thailandeza cu vita este cina perfecta pe care o puteti pregati si voi acasa.
Chef Cătălin și Chef Floris de la Horeca School au gătit la Happy Food, alături de Vlad, o salată thailandeză cu vită. Este o rețetă simplă care poate fi preparată de oricine acasă.
”Ne-am gândit la voi, cei de pe partea cealaltă a ecranului, să nu vă chinuiți foarte tare, să puteți face asta când ajungeți acasă de la muncă rapid, fără nicun fel de problemă, cu ingrediente prietenoase, pe care le puteți găsi oriunde, la orice colț de stradă” au spus cei doi chefi.
”Vita nu o tăiați și nu o mâncați exact după ce ați scos-o de pe tigaie, o lăsați minimum 5 minute să se odihnească. În felul acesta, toate sucurile dinăuntrul ei se vor strânge, astfel încât să dea o aromă plăcută cărnii”, i-a sfătuit Chef Cătălin pe cei dornici să încerce această rețetă.
Ingrediente:
- Usturoi
- Ardei iute
- Ghimbir
- Mix salată
- Carne de vită
- Morcovi
- Coriandru
- Susan
- Alune
- Nuci
- Sare
- Piper
- Lime
Urmăriți clipul alăturat pentru a vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a pregăti această rețetă.