Payaya, o rețetă de orez cu fructe de mare. Cine poftește?
Publicat pe 16.03.2017 la 10:35 Actualizat pe 18.03.2017 la 16:12
Cand nu mai stiti ce sa gatiti, incercati un preparat originar din Spania.
Nu mai știți ce rețetă să mai gătiți? Vreți să încercați un preparat nou? Chef Mihai Munteanu de la Horeca School vă vine în ajutor. Acesta a gătit un preparat inedit, în stil catalan. Vlad s-a arătat încântat.
Payaya este rețeta mediteraneană pe care bucătarul din cadrul Horeca School a propus-o special pentru această ediție Happy Food.
”Tragem un pic legumele la tigaie, lăsăm toate aromele să intre în uleiul de măsline, după care adăugăm fructele de mare. Totul se gătește în același loc”, spune Mihai Munteanu.
Ingrediente:
- Praz
- Orez cu bob rotund
- Ardei gras verde
- Fructe de mare
- Paprika afumată
- Lămâie
- Șofran
- Sare Maldon
Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii pe care să îi urmați pentru a pregăti această rețetă.