Cu gândul la vacanță, Vlad a mers în bucătăria restaurantului Santorini. Acolo a savurat o rețetă senzațională!
Publicat pe 09.05.2017 la 15:24 Actualizat pe 13.05.2017 la 08:03
Vlad a fost în Santorini. Doar ca nu pe insula Santorini, ci in restaurantul grecesc Santorini.
Vlad a fost în Santorini. Doar că nu pe insula Santorini, ci în restaurantul grecesc Santorini.
Împreună cu Gabriela, Chef restaurant Santorini, au gătit, pentru această ediție Happy Food, calamar umplut cu spanac și brânză feta.
„Aici ați venit în mica Grecie. Totul este bun și delicios și chiar mai bun decât în Grecia, pentru că noi punem foarte multă dragoste în ceea ce facem”, a spus cea care coordonează bucătăria restaurantului.
„Vreau să te ajut să punem și mai multă dragoste”, a adăugat Vlad.
Ingrediente:
- Calamar
- Spanac
- Măsline kalamata
- Brânză feta
- Roșii
- Ulei de măsline
- Usturoi
- Sare
- Piper
- Lămâie
- Oregano
Vă plouă în gură? În clipul alăturat găsiți pașii pe care să îi urmați pentru a face rețeta care vă va duce direct în Grecia.