Ați mai mâncat tofu prăjit? E perfect servit alături de sosuri chinezești
Publicat pe 18.04.2017 la 13:44 Actualizat pe 21.04.2017 la 14:30
Andreea de la Andreea`s chinesefood gateste tofu prajit cu sosuri aromate chinezesti. Un deliciu!
Vlad a invitat-o pe Andreea de la Andreea`s chinesefood la o nouă ediție Happy Food. Ea a venit cu un preparat chinezesc, gustos și foarte aromat, pe bază de tofu.
„Tofu este format din boabe de soia. Boabele de soia sunt fierte, apoi măcinate, din care rezultă un lapte, care se amestecă cu ghips”, spune Andreea.
Tofu nu se mănâncă simplu, de aceea Andreea l-a prăjit și l-a servit cu două sosuri aromate:
„Facem două sosuri pentru acest tofu, unul clasic și un ulei aromat”.
În clipul alăturat găsiți modul de preparare al celor două sosuri.
Ingrediente:
- Tofu
- Ardei iute
- Boia dulce
- Ulei de floarea soarelui
- Usturoi
- Ghimbir
- Ceapă verde
- Foi de dafin
- Scorțișor
- Anason
- Susan alb