Happy food, luni - Virginia Rogin gătește ca „la mama acasă”. O rețetă pe care Vlad o adoră
Publicat pe 25.11.2016 la 10:49 Actualizat pe 27.11.2016 la 17:59
Virginia Rogin este invitata speciala la Happy Food si va gati o reteta ca la mama acasa, o reteta de la Moldova...tochitura.
O nouă ediție Happy Food vine alături de Vlad și, bineînțeteles, alături de un invitat special, o doamnă deosebită, Virginia Rogin.
„Punctul meu forte nu este gătitul, dar...știu câteva mâncăruri pe care pot să le fac foarte bine” spune actrița Virginia Rogin.
Invitata va găti o rețetă pe care Vlad a mărturisit că o adoră...o rețetă de la Moldova. Este vorba despre tochitură moldoveneasca. Dacă sunteți hotorâți să gătiți alături de cei doi, aveți devoie de ceafă de porc, mălai, sare, cârnat afumat, ouă, piper, brânză de burduf și usturoi. Tăiați carnea și cârnatul afumat (prăjiți ceafa de porc separat de cârnat deoarece fiecare are un timp diferit de prăjire), între timp pregătiți mămăliga. Prăjiți ouăle și acum totul este gata de pus pe farfurie.
Pentru mai multe informații, dar și mici trucuri, urmăriți filmulețul de mai sus.