”Mi-am dat seama că nu mai merge așa”. Vlad ia cursuri de gătit

Publicat pe 21.09.2016 la 12:17 Actualizat pe 24.09.2016 la 19:25

Hotarat sa invete sa gateasca, Vlad a apelat la ajutor profesionist. Un bucatar profesionist i-a oferit cursuri de gatit si l-a invatat sa prepare lup de mare.

O nouă ediție de ”Happy Day”, o nouă zi pe care Vlad o petrece în bucărtărie. Hotărât să învețe să gătească, Vlad a decis că este timpul pentru niște lecții adevărate. De această dată, la ”Happy Food” el l-a avut alături pe bucătarul Constantin Turculeț.

Mi-am dat seama că nu se mai poate! Zici că am două mâini stângi!” s-a plâns Vlad.

Din fericire pentru Vlad, invitatul său este bucătar profesionist în cadrul școlii culinare Horeca School, așa că, pe lângă rețeta de pește pe care au pregătit-o împreună, el s-a oferit să-l ajute pe Vlad și cu câteva explicații referitoare la tehnicile de bază ale bucătăriei.

Încă de la început, bucătarul a observat o greșeală în privința ținutei lui Vlad: lipsa șorțului. După ce au rezolvat problema, Vlad s-a pregătit să ia notițe, deoarece Constantin Turculeț l-a învățat să prepare o rețetă inedită, care are ca ingredient principal lupul de mare. Pe lângă acesta, pe lista de produse necesare s-au mai numărat câteva felii de bacon, ciuperci, unt, smântână, ulei și ceapă verde. Bucătarul a asezonat mâncarea cu puțină sare și piper, care au schimbat gustul întregului preparat.

Secretul unui gust delicios stă în crusta care se formează atunci când peștele este așezat în tigaie. Ești curioasă cum se obține ea? Urmărește clipul video de mai sus și descoperă ce sfaturi a primit Vlad de la invitatul său.

În articolul ”Mi-am dat seama că nu mai merge așa”. Vlad ia cursuri de gătit:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Tragedie în Ajun. Femeia moartă în tragedia din Lunca Corbului urcase în maşină la ocazie şi mergea la muncă
observatornews.ro
Tragedie în Ajun. Femeia moartă în tragedia din Lunca Corbului urcase în maşină la ocazie şi mergea la muncă
Cine este soțul Ștefanei Mercori de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Bărbatul, foarte cunoscut în mediul online. Cu ce se ocupă
a1.ro
Cine este soțul Ștefanei Mercori de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Bărbatul, foarte cunoscut în mediul online. Cu ce se ocupă
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
HelloTaste.ro
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Catine
Cum să depozitezi șoriciul de porc pentru a rămâne proaspăt și gustos. Trucul folosit de gospodine
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
DeParinti
Copilul stă prea mult pe telefon sau tabletă? Ce e de făcut
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
HelloTaste
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
close
x