HAPPY FOOD IV. Vlad introduce telespectatorii în gastronomia grecească cu un preparat delicios

Publicat pe 08.09.2016 la 10:56 Actualizat pe 08.09.2016 la 23:40

„Happy Food” vine de această dată cu o rețetă grecească și anume, chifteluțe de dovlecei.

A 4-a ediție „Happy Day” începe în forță... și nu oricum, ci cu o introducere a telespectatorilor în minunata Grecie. Cum totul este făcut ca la carte, Vlad nu se dă bătut și invită pasionații de bucătărie, în cadrul „Happy Food”, în spectaculoasa lume a gastronomiei grecești.

Prezentatorul nostru nu este singur, ci cu Gabriela, un bucătar priceput, care a decis să vină cu un preparat simplu și ușor de realizat.

Pentru că se apropie toamna, mă gândeam să folosim și niște legume. De exemplu, mă gândeam la niște... chiftele de dovlecei”, spune Gabriela. Așa-i că sună delicios?

Nimic complicat și cu multă atenție, Gabriela s-a folosit de: 3 ardei, sare, ceapă, mărar, piper, 2 ouă, mentă, făină, oregano și brânză feta. Cu doar aceste ingrediente, a reușit să prepare niște chifteluțe delicioase.

În articolul HAPPY FOOD IV. Vlad introduce telespectatorii în gastronomia grecească cu un preparat delicios:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
observatornews.ro
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
a1.ro
Luca Zvaleni a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16! Marele campion pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena: „Am fost cel mai fericit de pe pământ!”
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
HelloTaste.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Catine
Modalități simple de a evita balonarea după mesele de sărbători. Ce arată specialiștii
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
useit.ro
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
as.ro
Cel mai tare cadou de Crăciun pe care şi l-a făcut Ion Ţiriac
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
MediCOOL
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Spynews
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
DeParinti
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
MediCOOL
Tot ce trebuie să știi despre sindromul de apnee în somn: ce este, cum se manifestă și cum se tratează
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
HelloTaste
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
close
x