HAPPY FOOD IV. Vlad introduce telespectatorii în gastronomia grecească cu un preparat delicios

Publicat pe 08.09.2016 la 10:56 Actualizat pe 08.09.2016 la 23:40

„Happy Food” vine de această dată cu o rețetă grecească și anume, chifteluțe de dovlecei.

A 4-a ediție „Happy Day” începe în forță... și nu oricum, ci cu o introducere a telespectatorilor în minunata Grecie. Cum totul este făcut ca la carte, Vlad nu se dă bătut și invită pasionații de bucătărie, în cadrul „Happy Food”, în spectaculoasa lume a gastronomiei grecești.

Prezentatorul nostru nu este singur, ci cu Gabriela, un bucătar priceput, care a decis să vină cu un preparat simplu și ușor de realizat.

Pentru că se apropie toamna, mă gândeam să folosim și niște legume. De exemplu, mă gândeam la niște... chiftele de dovlecei”, spune Gabriela. Așa-i că sună delicios?

Nimic complicat și cu multă atenție, Gabriela s-a folosit de: 3 ardei, sare, ceapă, mărar, piper, 2 ouă, mentă, făină, oregano și brânză feta. Cu doar aceste ingrediente, a reușit să prepare niște chifteluțe delicioase.

În articolul HAPPY FOOD IV. Vlad introduce telespectatorii în gastronomia grecească cu un preparat delicios:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2025. Racii sunt atenți la persoanele din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2025. Racii sunt atenți la persoanele din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
De ce au început românii să refuze joburile din străinătate. Unele oferă salarii de 8 ori mai mari
observatornews.ro
De ce au început românii să refuze joburile din străinătate. Unele oferă salarii de 8 ori mai mari
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
a1.ro
Cine este Arșenica Cocean, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, sezonul 16. Ce a dezvăluit despre ea
Supă de sfeclă roșie și borș de sfeclă roșie. Rețete pentru o toamnă caldă și plină de gust
HelloTaste.ro
Supă de sfeclă roșie și borș de sfeclă roșie. Rețete pentru o toamnă caldă și plină de gust
Langoși cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională din bucătăria ungurească
Catine
Langoși cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională din bucătăria ungurească
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
useit.ro
Valve a anunțat noua consolă Steam Machine. Când va ajunge pe piață
Acuze fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Atacul handbalistei care ne-a adus Liga Campionilor
as.ro
Acuze fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Atacul handbalistei care ne-a adus Liga Campionilor
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
MediCOOL
Căderea părului la menopauză: care sunt cauzele și opțiunile de tratament
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Spynews
Chinezii nu folosesc cuptorul cu microunde! Motivul? Nu are legătură cu nutriția!
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
DeParinti
Culoarea ochilor bebelușului: cum poți calcula ce nuanță a ochilor va avea micuțul tău
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
MediCOOL
Unghiile și sănătatea: ce spune starea sau aspectul unghiilor despre sănătatea ta?
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
HelloTaste
Ouă poșate cu iaurt și unt aromat. Rafinamentul micului dejun turcesc
close
x